Γιόρτασαν οργανωμένα την 4άρα σε Πάτρα και Τρίκαλα!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Πρεμιέρα στην Premier League και οι (πολύ καλά) οργανωμένοι Liverpudlians της Πάτρας και των Τρικάλων άφησαν σε δεύτερη μοίρα τις διακοπές τους! 


Μπορεί οι Πατρινοί Reds να είναι τρελοί και να έμειναν στην πόλη τους, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο και για τους υπεύθυνους στο μαγαζί-στέκι στην πλατεία Γεωργίου, οι οποίοι - φυσιολογικά - αποφάσισαν να πάνε διακοπές. Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση του αγώνα έγινε..."εκτός έδρας", σε ένα έτερο καφέ, που αποτέλεσε εφεδρική λύση. Το κλίμα, όμως, ήταν το ίδιο, φιλικό και οικογενειακό που σχηματίζουν πάντοτε. 
 
Λίγο πιο βόρεια, στα Τρίκαλα, οι ντόπιοι φίλαθλοι της Liverpool συγκεντρώθηκαν στο νέο τους στέκι, το καφέ "Love For Game", δίνοντας κόκκινο χρώμα στο ήσυχο απόγευμα της πόλης τους. 
 
Λαμβάνοντας υπόψιν τις δεκάδες πλήθους σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Τρίκαλα, μια μέρα πριν τη γιορτή της Παναγίας, θα ήθελα να εκφράσω τις ανησυχίες μου, μήπως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανακαλύψει το κύμα Ελλήνων Liverpudlians και απαγορεύσει τις συναντήσεις οργανωμένων οπαδών...Κρίμα θα ναι κύριε Σταύρο.

*Ευχαριστώ τους Δημήτρη Ζαρκαδάκη και Χρήστο Σούλιο, για την παραχώρηση των φωτογραφιών
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.