Klopp: "Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Sturridge"


O Jurgen Klopp επιμένει πως δεν υπάρχει "κανένα μεγάλο βουνό" που να σταματάει τον Daniel Sturridge από το να αποκτήσει και πάλι θέση στην αρχική 11αδα της Liverpool.

Ο Sturridge σκόραρε 2 φορές ως αναπληρωματικός εναντίον της Burton Albion την περασμένη βδομάδα, αλλά το έκανε παίζοντας στα δεξιά - μια θέση στην οποία έπαιξε, από την αρχή, στον αγώνα με την Burnley.

Ο 26χρονος, που εξέφρασε την μη ικανοποίησή του με το να παίξει στα άκρα, παρέμεινε στον πάγκο στον αγώνα με την Tottenham, παρότι σκόραρε 2 φορές στο κύπελλο.
O Klopp έβαλε τον Sturridge στο γήπεδο μόνο μετά από 88 λεπτά, στη θέση του Sadio Mane, με αποτέλεσμα ο Graeme Souness του Sky Sports να υποστηρίζει πως ο Sturridge έχει "ένα βουνό να σκαρφαλώσει" για να βρεθεί ξανά στην αρχική 11αδα.
Ο Γερμανός τεχνικός αρνήθηκε πως το στήσιμο της ομάδας εναντίον των Spurs ήταν προσωπικό θέμα κατά του Sturridge, και υπογράμμισε πως ο παίκτης θα πάρει ευκαιρίες φέτος - ανάλογα και με την κατάσταση του κάθε παιχνιδιού.
"Βασικά, γιατί θα πρέπει να σκεφτώ κάτι τέτοιο;" απάντησε ο Klopp, όταν τον ενημέρωσαν για το σχόλιο του Souness. "Ο Daniel Sturridge είναι ένας τρομερά ταλαντούχος παίκτης. Αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση.
"Στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Tottenham στην έδρα μας, έπαιξε καταπληκτικά, οπότε είναι δυνατό.
"Αλλά μπορώ να διαλέξω μόνο 11 παίκτες για να ξεκινήσουν, ποτέ δεν παίρνω αυτές τις αποφάσεις εις βάρος ενός παίκτη, οπότε είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που τον έχουμε και θα παίξει, θα σκοράρει, και όλα καλά.
"Δεν υπάρχει κανένα βουνό γι' αυτόν. Είναι καλή ομάδα, δόξα τω θεώ. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να έχουμε διαφορετικά σχήματα για διαφορετικά παιχνίδια."
Sturridge έχει παίξει τώρα 3 φορές," πρόσθεσε ο Klopp. "Δεν είχε τέλεια προετοιμασία, έτσι είναι. Μερικοί άλλοι παίκτες είχαν περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία. Έπαιξαν μαζί. Αυτά τα παιδιά μπροστά έπαιξαν μαζί. Έχουν προπονηθεί μαζί απ' την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, οπότε φυσικά αυτό είναι ένα πλεονέκτημα.
"Έπειτα όταν βλέπεις πως είναι ακόμα 1-0, χρειαζόμασταν κάποιον να έρθει για να την αντεπίθεση. Αυτός είναι ο Divock, και δυστυχώς παρόλο που έτρεχε, δε μπορούσαμε να τον βρούμε.
"Κανένας δεν έχει πραγματικό ρυθμό. Μερικοί παίκτες έχουν, μερικοί όχι, και τότε πρέπει να κρίνεις αναλόγως τη στιγμή."
Τα λόγια του αφεντικού της Liverpool έρχονται σε αντίθεση με την άποψη του Souness, με τον πρώην μέσο των Κόκκινων να παραμένει αμφίβολος σχετικά με την προσαρμοστικότητα του Sturridge στο στυλ παιχνιδιού του Klopp.
Μιλώντας στο Sky Sports, o Souness είπε για τον Sturridge: "Αν μιλάμε για απόλυτη τεχνική ικανότητα και "μάτι για γκολ", είναι πάνω από όλα αυτά.
"Αυτό που δεν έχει - είτε επειδή το σώμα του δεν το επιτρέπει - είναι πως δεν είναι σε διαρκή κίνηση, δεν έχει ένταση.
"Μπορείτε να δείτε πού πάει ο Klopp την ομάδα του, κάθε παίκτης εκτός γηπέδου πρέπει να είναι προετοιμασμένος να είναι σε διαρκή κίνηση για 90 λεπτά.

"Δε νομίζω πως ο Daniel Sturridge μπορεί να το κάνει αυτό, ή δε θέλει να το κάνει."
Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.