Ρισκάρει με Benteke

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Διαβάστε τα δεδομένα γύρω από τον επικίνδυνο τρόπο, με τον οποίο η Liverpool διαχειρίζεται το ζήτημα Benteke. 



Έγινε φανερό ήδη από πέρυσι, πως ο Christian Benteke δεν βρίσκεται στα πλάνα του Jurgen Klopp για τη δική του Liverpool. Αν και ο Βέλγος δήλωνε επανειλημμένα έτοιμος να αποδείξει την αξία του στους Κόκκινους, είναι πλέον σίγουρο πως δεν έχει θέση ανάμεσα τους. 

Η μεταγραφή του, πέρυσι, κόστισε 32,5εκ. λίρες και σχεδόν κανείς (πλην του Brendan Rodgers) δεν πίστεψε πραγματικά πως τις άξιζε. Η Liverpool, λοιπόν, ήθελε φέτος το καλοκαίρι να επανορθώσει το λάθος της, την ώρα που και πάλι κανείς δεν πίστευε πως θα βρισκόταν ομάδα να δώσει τόσα πολλά χρήματα για τον Benteke. 


Η Liverpool, όμως, παίζει επικίνδυνα το παιχνίδι, και άπληστα. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο επιμένει να πάρει και τις 32,5εκ λίρες που δαπάνησε πέρυσι, παρά να "συμμαζέψει", όσο καταφέρει, τα σπασμένα. 

Τον Ιούλιο, η Crystal Palace χτύπησε την πόρτα των Κόκκινων για λογαριασμό του Benteke, μόνο και μόνο για να δει την προσφορά της, ύψους 27εκ. λιρών, να απορρίπτεται! Απρόσμενα και ανεξήγητα, οι Λονδρέζοι γύρισαν και πάλι στο Anfield με νέα προσφορά στις 30εκ. λίρες, για να ακούσουν ευχές για "καλή επιστροφή". Το πρόβλημα ήταν 2,5εκ λίρες; 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο James Pearce, η Liverpool πρέπει να συμβιβαστεί αν θέλει να πουλήσει τον Benteke. 

Στο παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Crystal Palace για το ποιος είναι πιο βλάκας, οι τελευταίοι έχασαν τον πρώτο γύρο...
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.