Liverpool 4 - 1 Leicester - Βαθμολογίες Παιχτών: Απόδοση αντάξια του Main Stand!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Στον πρώτο της αγώνα μέσα στο ανανεωμένο Anfield για τη φετινή χρονιά, η ομάδα μας πέτυχε μια εμφατική νίκη κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Leicester! Το liverpoolfans.gr σας παρουσιάζει τις βαθμολογίες των παιχτών μας!

Simon Mignolet: Μας πήγε την καρδιά στην Κούλουρη για άλλον έναν αγώνα με μια κακή έξοδο στο 2-1, ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Βέλγο τερματοφύλακα. Σωτήρια απόκρουση στο τετ-α-τετ του Vardy, εξαιρετικές έξοδοι στο 2ο ημίχρονο και καλός με την μπάλα στα πόδια με εξαίρεση μια φάση που δέχτηκε την πίεση του Musa. Μόνο και μόνο για το ξύλο που έφαγε, αξίζει καλό βαθμό, ήταν ο ορισμός του "μάτωσε για τη φανέλα". Με την επιστροφή του Karius ίσως να τον δούμε ακόμα πιο δυνατό.

Βαθμολογία: 7.5/10




Nathaniel Clyne: Aξιόπιστος αμυντικά όπως πάντα, δε χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Βαθμολογία: 7/10

James Milner: Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση για τον James Milner, που δείχνει να συνηθίζει στο ρόλο του αριστερού μπακ. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα αμυντικά, ενώ δημιούργησε κινδύνους στην περιοχή του Schmeichel. Έδωσε και την ασσίστ στο γκολ του Firmino, μια χαρά.

Βαθμολογία: 8/10

Joel Matip: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στο επιθετικό δίδυμο της Leicester και ήταν μια ηγετική παρουσία στην άμυνα. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, σωστές αμυντικές τοποθετήσεις, ελπίζουμε και σε ανάλογη συνέχεια.

Βαθμολογία: 7.5/10

Lucas Leiva: Aπό τους καλύτερους της ομάδας μας, αν εξαιρέσεις.. το τραγικότατο λάθος που έβαλε τη Leicster ξανά στο παιχνίδι. Δε θα το σχολιάσουμε αυτό, θα σταθούμε στα θετικά. Έμπειρος, καθάριζε γρήγορα τις φάσεις, ήταν μέσα στη δημιουργία των δύο πρώτων γκολ, με δύο σωτήρια τάκλιν μπροστά από τον Vardy, όλα θα ήταν τέλεια αν δε μας τα χάλαγε στο 38'.

Βαθμολογία: 6/10

Jordan Henderson: Ένας Henderson από τα παλιά. Όπως πάντα, κάλυψε πάρα πολλά χιλιόμετρα, ωστόσο στο σημερινό ματς ήταν εκεί όπου χρειάστηκε και αμυντικά, ενώ "έφτιαξε" το δεύτερο γκολ της ομάδας μας με εξαιρετική πάσα. Για να μην πούμε και για την οργάνωση του παιχνιδιού. Έχασε σπουδαία ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ, αφού ένα σουτ του από το σημείο του πέναλτι πέρασε αρκετά ψηλά. Τέτοια ματς θέλουμε από τον αρχηγό μας, που φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Βαθμολογία: 8/10




Georginio Wijnaldum: Γνωρίζαμε πως στα εντός έδρας της Newcastle ήταν άλλος άνθρωπος. Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά, ο Gini έκανε το πρώτο του πραγματικά καλό παιχνίδι με την ομάδα. Και αυτός, όπως και οι άλλοι 2 που ήταν στο κέντρο μαζί του, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, ενώ συμμετείχε σε αρκετές επιθετικές κινήσεις της ομάδας μας. Έδωσε επίσης την ασσίστ στο γκολ του Lallana.

Bαθμολογία: 7.5/10




Adam Lallana: Από τους καλύτερους του γηπέδου. Εξαιρετικό πρέσσινγκ όπως πάντα, πολύ μεστές οι πάσες του, δημιούργησε κινδύνους και από δεξιά, και από αριστερά, με άψογες συνεργασίες με τον Mane. Πέτυχε και μια γκολάρα και με 2 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα, έδειξε πως πλέον μπορεί να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο, δίνοντας και νούμερα. Πήρε το MOTM από τους Άγγλους σχολιαστές, θα μπορούσε κάλλιστα να το πάρει και από εμάς, αλλά επιλέξαμε άλλον.

Βαθμολογία: 8.5/10




Roberto Firmino: Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Βραζιλιάνου. Συμμετείχε στις περισσότερες επικίνδυνες επιθέσεις της ομάδας μας. Άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια και τελείωμα μετά από assist του Milner, και ο ίδιος το έκλεισε μετά από ασσίστ του Mane. Εξαιρετικός έλεγχος της μπάλας και συνεργασίες με τους υπόλοιπους της επιθετικής 5αδας -ας πούμε. Και αυτός υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να πάρει το MOTM.

Βαθμολογία: 8.5/10




Sadio Mane: ΤΡΟΜΕΡΟΣ. Κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του, ήξερες ότι κάτι καλό θα συμβεί. Διέλυσε την αμυντική λειτουργία της Leicester με την ταχύτητά του, καθώς οι συμπαίκτες του μπόρεσαν να συνεργαστούν άριστα μαζί του και να τον τροφοδοτούν με κάθετες μπαλιές. Πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας μας και έφτιαξε το 4ο. Όσοι δυσανασχέτησαν με τα 30 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, είμαι σίγουρος πως έχουν ήδη αλλάξει γνώμη. Αποθεώθηκε κατά την αλλαγή του στο 93'.

Βαθμολογία: 9/10 (MOTM)

Daniel Sturridge: Επανήλθε στη βασική 11αδα μετά από απουσία ενός αγώνα και έδειξε πως έχει τα απαραίτητα εφόδια για να παραμείνει. Προβλημάτισε ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις, καθώς κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ'όσο έπρεπε. Μπορούσε να είχε γραφτεί στον πίνακα των σκόρερ, καθώς έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Με ωραίο τακουνάκι έδωσε την ασσίστ στον Sadio Mane για το 2-0.

Βαθμολογία: 7/10

Philippe Coutinho (στη θέση του Daniel Sturridge στο 76'): Δεν ξεκίνησε τον αγώνα καθώς γύρισε μόλις την Πέμπτη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βραζιλίας, ωστόσο η ομάδα τα κατάφερε περίφημα και χωρίς αυτόν. 

Βαθμολογία: 6/10

Kevin Stewart (στη θέση του Georginio Wijnaldum στο 76'): Και ο νεαρός Άγγλος πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής.

Alberto Moreno (στη θέση του Sadio Mane στο 93'): Έχει πλέον χάσει καθαρά τη θέση βασικού, από τον James Milner.

Bαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Πολλή μουρμούρα κατά το international break, όλα αυτά φαίνονται μακρινή ανάμνηση πλέον. Εμφατική νίκη, συνοδευόμενη από εξαιρετική εμφάνιση. Το γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας ήταν ατομικό λάθος, για το οποίο ο Klopp δεν μπορούσε προφανώς να κάνει κάτι. Όλα λειτούργησαν άψογα, από το πρέσινγκ, μέχρι τα τελειώματα. Εξαιρετικά διαβασμένος ο Γερμανός, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί μόνο ένα κακό 20λεπτο σε όλο το παιχνίδι (35-55). 

Βαθμολογία: 9/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.