Σαν τα μωρά, Balotelli και Carragher!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Με διαδοχικά "τιτιβίσματα", Mario Balotelli και Jamie Carragher δείχνουν την εκτίμηση που...δεν έχουν ο ένας στον άλλο! 

Ο "συνταξιοδοτημένος" από τη Liverpool και σχολιαστής του Sky Sports, Jamie Carragher, είναι γνωστός για την αφοσίωση του στους Reds, τα αυτογκόλ του, το πάθος του, (λιγότερο γνωστός) για ορισμένες ίντρικγες που ακούστηκαν κατά καιρούς, μα και για την άσχημη συνήθεια του να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα όπου έχει λογαριασμό ή όπου του δώσουν ένα μικρόφωνο. 

Από την άλλη μεριά, ο απολυμένος από τη Liverpool και "θετός γιος" της OGC Nice, Mario Balotelli, είναι (περισσότερο) γνωστός για ίντριγκες που δημιουργεί στις ομάδες του λόγω της προβληματικής συμπεριφοράς του και, μέχρι πρότινος, γνωστός για την αδιάφορη στάση προς όλους και όλα, ακόμα και προς τον εαυτό του. 

Λίγο η υπεροψία του ενός, που τον ώθησε να "κράξει", λίγο η υπεροψία του άλλου, που τον ώθησε να...ασχοληθεί με την περίπτωση, και οι δυο τους απέδειξαν πως δεν ωρίμασαν ποτέ.

Προηγήθηκε το tweet του Jamie Carragher, ο οποίος δεν δίστασε να πει εν' ολίγοις πως "η Nice πλήρωσε για τον Balotelli περισσότερα από όσα αξίζει". Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι πως οι Γάλλοι τον απέκτησαν ως ελεύθερο, χωρίς δηλαδή να πληρώσουν τίποτα. Αχρείαστη τοποθέτηση, κακή, άσχημη και προσβλητική. 
Ο αναμάρτητος, ωστόσο, πρώτος τον λίθο βαλέτω. Και δεν είναι φυσικά και κανένας αναμάρτητος ο Carra για να βάλλει τον λίθο εναντίον του Balo. Ο τελευταίος, προς απονομή της δικαιοσύνης (το γνωστό, επί δημοτικού, "καθρεφτάκι"), αποφάσισε να απαντήσει. Και ήταν εξίσου προσβλητικός: "Jamie Carragher: κακός παίκτης, εξαιρετικός hater. Ποιος νοιάζεται;" 


Ομορφιές.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.