Klopp: ''Συγγνώμη που λάβαμε μέρος σε αυτό το βαρετό παιχνίδι''

Μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο με περιστατικά στο Selhust Park, ο Jürgen Klopp ένιωσε ότι κανείς δε μπορούσε να διαφωνήσει για το γεγονός ότι η Liverpool άξιζε τη νίκη απέναντι στην Crystal Palace.















Το συγκεκριμένο παιχνίδι της Premier League μετατράπηκε σε θρίλερ καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν 3 φορές το προβάδισμα με τους Emre Can, Dejan Lovren και Joel Matip.

O James McArthur είχε προσωρινά ισοφαρίσει 2 φορές για την Crystal Palace, με τον Moreno και τον Coutinho να βρίσκουν το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ήρεμο και ο Roberto Firmino με ένα πολύ ωραίο τελείωμα κατάφερε να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της Liverpool, αλλά και τους 3 βαθμούς μετά από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Δείτε τι είπε ο Klopp...

Για αυτό το φανταστικό παιχνίδι...

Συγγνώμη για αυτήν τη βαρετή απόδοση! Νομίζω ότι ήμασταν υπεύθυνοι για την κακή ατμόσφαιρα. Φυσικά, ήταν όλα καλά. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενος με την έναρξη, δεν ήταν αρκετά σαφής, όχι άμεση αρκετά. Καλό ποδόσφαιρο-σοφό, αλλά δεν είναι το πώς θα έπρεπε να είναι. Στη συνέχεια, σημειώσαμε ωραία γκολ και δημιουργήσαμε απίστευτες ευκαιρίες. Πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο, νομίζω ότι όλοι συμφωνούν με αυτό. Τότε ανοίξαμε το παιχνίδι και πάλι εμείς, σκεφτήκαμε ότι υπάρχει πάντα ενθουσιασμός όταν η Liverpool είναι μέρος του παιχνιδιού! Νομίζω ότι το πρώτο τους γκολ ιδιαίτερα ήταν ένα δώρο, και το δεύτερο όχι καλή αμυντική λειτουργία, έτσι ώστε να ανοίξει το παιχνίδι. Φυσικά, η ατμόσφαιρα ήταν τότε πραγματικά έντονη. Εμείς σκοράραμε το τρίτο πριν από το ημίχρονο και στη συνέχεια το δεύτερο ημίχρονο, η αρχή ήταν ... δεν ήταν αρκετά σαφής, δεν είχαμε παίξει ποδόσφαιρο αρκετό. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, έτσι ήταν ακόμα ένα άγριο παιχνίδι και ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Ήταν ένας πολύ ενεργός Christian Benteke - το άλμα του έφτανε στον ουρανό, παίρνοντας όλες τις μπάλες, είναι δύσκολο να τις κερδίσεις. Πετύχαμε και τέταρτο. Τα πάντα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν ήταν μια άξια νίκη, οπότε όλα καλά από την πλευρά μας.

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του...

Από τότε που βρίσκομαι στη Liverpool είμαι χαρούμενος με τον χαρακτήρα που δείχνουν οι παίκτες μου. Αυτό δεν ήταν ποτέ ένα ζήτημα για μένα, αλλά εξακολουθεί να είναι ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να απαντάς κάθε μέρα. Δεν πρέπει να έρθεις σε καταστάσεις όπως αυτή πολύ συχνά, αλλά είμαστε αρκετά καλοί για να βρούμε μια λύση σε καταστάσεις σαν αυτή. Το 2-0 θα ήταν καλύτερο στο ημίχρονο από το 3-2, αλλά τώρα όλα είναι καλά.















Για το αν του αρέσει να παίζει στο Λονδίνο, δεδομένου ότι τα πάει καλά εκεί...

Όταν ταξιδεύεις ως ομάδα ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να δεις τη διαφορά μεταξύ των πόλεων. Μπορεί να προσγειωθείς κάπου όταν είναι σκοτάδι, να οδηγείς στο λεωφορείο προς το ξενοδοχείο όταν είναι σκοτάδι και τότε να οδηγήσεις στο έδαφος, όταν είναι σκοτάδι, γι 'αυτό θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Μου άρεσε το Λονδίνο πριν γίνω προπονητής στην Αγγλία. Είχαμε μερικά ωραία αποτελέσματα εδώ, αυτό είναι αλήθεια.

Για την αμυντική λειτουργία της Liverpool σε αυτό το παιχνίδι...

Θα το λύσουμε το θέμα με την άμυνα - τότε τι θα συμβεί, θα δούμε. Μπορούν να αμυνθούν πραγματικά καλά. Ξέρω ότι μετά από αυτό το παιχνίδι ότι όλοι θα μιλήσουμε για αυτό. Μέσα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είσαι στα αποδυτήρια λέγοντας «Είσαι ένας πραγματικά κακός αμυντικός» και «Εσύ είσαι ο τερματοφύλακας, πού είσαι;» και όλα αυτά τα πράγματα. Είναι όλοι ανθρώπινα όντα, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα. Αν κάνουν λάθη και παραμένουν στο παιχνίδι, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό τεστ για αυτούς - και στάθηκαν στο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με την αντίδραση, όχι με την κατάσταση, όχι με την έναρξη του παιχνιδιού, αυτό είναι που πρέπει να δουλέψουμε. Αλλά είμαι χαρούμενος με την αντίδραση. Έτσι, είμαι καλά, θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι και στη συνέχεια θα δούμε πού μας οδηγεί.

Για την εμφάνιση του Coutinho στο Selhust Park...

Τι μπορώ να πω? Ο Phil είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, όλοι το γνώριζαν από πριν, νομίζω. Γι 'αυτόν, είναι τώρα 24, η εργατικότητά του είναι εξαιρετική και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Δεν μπορείτε να το αλλάξετε αυτό, επειδή δεν μπορεί να είναι μια ιδιοφυΐα κάθε μέρα, αλλά τότε θα πρέπει να είναι το είδος ενός καλού ποδοσφαιριστή ακόμα, που είναι. Όλα καλά. Αυτό είναι το πώς είναι τα αγόρια. Με 10 θα ήταν δύσκολο, έτσι ήμουν χαρούμενος με όλους τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.


Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης


Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.