Με οδηγό το Κάζο με την Μπόρνμουθ.

Premier League , 15η αγωνιστική: Liverpool FC v West Ham 


 15η αγωνιστική στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ.
  Μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την απρόσμενη ήττα από την Μπόρνμουθ, η ομάδα του Κλόππ υποδέχεται την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς η οποία διανύει μια πολύ κακή σεζόν.
  Οι Κόκκινοι, αφού "πέταξαν" τους τρεις βαθμούς εναντίον της Μπόρνμουθ, χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης, αφενός για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και αφετέρου για να ανακτήσουν την χαμένη ψυχολογία. Όπως είπε και ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, η ομάδα θα λάβει αυτή τη "σφαλιάρα" ως ένα καλό μάθημα. 
  Από την άλλη, τα "σφυριά" διανύουν μία δύσκολη περίοδο στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ η πίεση στον Κροάτη τεχνικό γίνεται όλο και πιο έντονη.
  
Τα αποτελέσματα των αγώνων που προηγήθηκαν, προσθέτουν έξτρα βάρος στις δύο ομάδες.  Στην μία πλευρά του πίνακα, η Τσέλσι κέρδισε 1-0 φτάνοντας τους 37 βαθμούς, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 και παρέμεινε δεύτερη με 34 βαθμούς ενώ η Μαν. Σίτι έχασε με 4-2 και παρέμεινε στους 30. Με αυτά τα αποτελέσματα η Λίβερπουλ θέλει επειγόντως νίκη για να μείνει μόνη τρίτη και να κλείσει την ψαλίδα από την κορυφή.
 Στην απέναντι πλευρά του πίνακα, η νίκη της Σουόνσι με 3-0 άλλαξε τις ισορροπίες στην ουρά. Η Γουέστ Χαμ, πλέον, ισοβαθμεί με τους "Κύκνους" και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Ως εκ τούτου, σήμερα χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να αποφύγει τα χειρότερα.

  Τα ¨σφυριά" στην τελευταία τους επίσκεψη στο Άνφιλντ, τον Αύγουστο του 2015, ¨σφυροκόπησαν¨την Λίβερπουλ και έφυγαν άνετοι νικητές με 3-0, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στο Άνφιλντ μετά από 42 αγώνες.
  Γενικότερα, την περυσινή σεζόν η Γουέστ Χαμ είχε γίνει ο "Κακός δαίμονας" της Λίβερπουλ, αφού δεν κατάφερε να την κερδίσει σε καμία απο τις 4 συναντήσεις τους.

 Στα νέα των ομάδων, για την Λίβερπουλ επιστρέφει ο Σαντιό Μανέ και ο Ζόελ Μάτιπ. Αντίθετα, ο Ντάνιελ Στάρριτζ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.
 Για την ομάδα του Μπίλιτς, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε 9(!) απουσίες, επιστρέφουν οι Κρέσγουελ και Αντόνιο.


Ενδεκάδες 
Λίβερπουλ: 
Κάριους, Κλάιν, Λόβερν, Μάτιπ, Μίλνερ, Χέντερσον(c) , Βάναλντουμ, Λαλλάνα, Μανέ, Οριγκί, Φιρμίνο.

Γουέστ Χαμ:
Ράντολφ, Ριντ, Κρέσγουελ, Νόρντβέιτ, Λανζίνι, Ομπιάνγκ, Νομπλ (c), Ογκμπόνα, Παγιέ, Αντόνιο.


Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!




  
Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.