Bournemouth 4 - 3 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Ελάχιστοι διασωθέντες..




Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Με ένα αυτοκαταστροφικό 2ο ημίχρονο στο Vitality Stadium, η ομάδα μας ηττήθηκε με 4-3 από την Bournemouth και ενώ είχε προηγηθεί με 0-2 και 1-3. Τα γκολ πέτυχαν οι Mane, Origi και Emre Can. Με αυτήν την ήττα η Liverpool υποχώρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Περνάμε στις βαθμολογίες:

Loris Karius: Ερωτηματικά και πάλι για το Γερμανό τερματοφύλακα, ο οποίος φέρει ευθύνη στο 4ο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας. Σε σουτ έξω από την περιοχή -και ενώ είχε πολλά σώματα αλλά και με την μπάλα να σκάει μπροστά του- δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά, με αποτέλεσμα ο Nathan Ake να γράψει το 4-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Από την άλλη όμως κράτησε τη Liverpool στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του στο τετ-α-τετ του Afobe και στο δυνατό σουτ του Fraser, είχε σωστές εξόδους και ήταν θετικότατος με την μπάλα στα πόδια. Φταίει στο γκολ, αλλά και η άμυνά μας δεν τον βοήθησε καθόλου.

Βαθμολογία: 5.5/10

Nathaniel Clyne: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμα και στο σημείο που η Bournemouth κυριαρχούσε στο παιχνίδι, σπάνια η πλευρά του ήταν εκτεθειμένη. Με εξαιρετική μπαλιά βρήκε μόνο του τον Origi, νωρίς στο παιχνίδι, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ευκαιρία σε γκολ. Καλός για άλλη μια φορά, αλλά όταν η ομάδα δέχεται 4 γκολ, θα τον πάρει και αυτόν η μπάλα.

Βαθμολογία: 6/10



James Milner: Τον είχαμε συνηθίσει να είναι εκεί ψηλά, από τους κορυφαίους της ομάδας μας. Σήμερα δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Από τη στιγμή που μπήκε ο Fraser, μόνο προβλήματα δημιουργούσε δεξιά. Πέναλτι που θύμισε.. Moreno!  Kαι το γκολ του Cook αλλά και αυτό του Fraser, από την δικιά του πλευρά προήλθαν. Παραλίγο να βάλει.. απευθείας κόρνερ, για εκατοστά δεν πέρασε τη γραμμή του Boruc. Άσχημο βράδυ για τον 30χρονο Άγγλο.

Βαθμολογία: 4.5/10



Dejan Lovren: Από ένα θετικό πρώτο ημίχρονο, σε ένα κακό δεύτερο. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του να μαρκάρει αποτελεσματικά τον Wilson και η χημεία του με τον Lucas δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη.

Βαθμολογία: 5/10

Lucas Leiva: Aπό καλύτερος παίχτης του πρώτου ημιχρόνου, σε έναν από τους χειρότερους του δευτέρου. Οι Afobe και Fraser και Wilson έκαναν ό,τι ήθελαν. Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Klavan, συνεχίζει να επιλέγεται μπροστά από τον Εσθονό, πράγμα που ίσως αλλάξει μετά το σημερινό ματς.

Βαθμολογία: 5/10

Jordan Henderson: Και αυτός πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, με αποκορύφωμα την πολύ ωραία ασσίστ στο γκολ του Divock Origi. Εξαιρετική κυκλοφορία, μεστός οργανωτής. Όταν η ομάδα όμως χρειάστηκε να αμυνθεί, ο Henderson δε βρισκόταν εκεί. Δέχτηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο κίτρινη και αυτό επηρέασε τα μαρκαρίσματά του. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα, και η κακή παρουσία του αρχηγού μας ήταν ένας από αυτούς τους λόγους.

Βαθμολογία: 5.5/10



Emre Can: Δημιούργησε γκολ, πέτυχε ΓΚΟΛΑΡΑ και έδειξε να είναι πιο κινητικός από τα προηγούμενα παιχνίδια. Φέρει και αυτός όμως ευθύνη για το γεγονός πως η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Από τους καλύτερους παίχτες σε μια άσχημη μέρα.

Βαθμολογία: 6.5/10



Georginio Wijnaldum: Υποτονικός για άλλο ένα παιχνίδι μακριά από το Anfield o Gini. Προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία, όσο και στο μαρκάρισμα. Σωστό πρέσινγκ και κινήσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δείχνει πως όταν η ομάδα μας αμύνεται, δεν έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο πλάνο. Φέρει ευθύνη στο 4ο γκολ, καθώς έχασε τον Ake. Πρέπει να ανεβάσει στροφές.

Βαθμολογία: 5.5/10

Roberto Firmino: Κλασικό παιχνίδι του Firmino στα εξτρέμ. Κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Coutinho, αλλά δεν τα κατάφερε. Το έχουμε δει και στο παρελθόν, τα καλύτερα παιχνίδια του τα κάνει ως striker. Δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα.

Βαθμολογία: 5/10



Sadio Mane: Ένα γκολ και μία ασσίστ για το Σενεγαλέζο που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Bournemouth. Πολύ γρήγορος, βρήκε το κενό και τσίμπησε ωραία την μπάλα προ του Boruc για να γράψει το 0-1. Ωραίος έλεγχος της μπάλας και ασσίστ για τον Emre Can στο 1-3. Αντικαταστάθηκε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις.

Βαθμολογία: 7/10 (ΜΟΤΜ)



Divock Origi: Πώς γίνεται ρε Divock να χάσεις τέτοια ευκαιρία στο μισό μέτρο από τη γραμμή και να βάζεις αυτήν την γκολάρα από γωνία 180 μοιρών; Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο (αν και όπως είπαμε έπρεπε να είχε σκοράρει 2 φορές), εξαφανίστηκε στο δεύτερο μαζί με όλη την ομάδα. Είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερη γκολάρα και να δώσει τη νίκη στο 91΄, ωστόσο το γυριστό σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Boruc. 3 goals σε 3 ματς για το νεαρό Βέλγο.

Βαθμολογία: 6.5/10

Adam Lallana (στη θέση του Sadio Mane στο 69'): Μετά από πολλούς μήνες αγωνίστηκε στο πλάι, κάτι μεταξύ δεξιού μέσου και εξτρέμ. Δεν πρόσφερε πολλά, αλλά για να είμαστε ειλικρινής ήταν η περίοδος που το γήπεδο έγερνε. 

Βαθμολογία: 6/10



Jurgen Klopp: Μέτριο μεσημέρι για τον Jurgen Klopp. Το ματς ήρθε στα μέτρα του Γερμανού με 0-2 ημίχρονο, όμως πάθαμε ό,τι και με τη Southampton στο περσινό 3-2. Στο δεύτερο ημίχρονο απλά δεν πήγε τίποτα καλά. Ερωτηματικά αφήνει η χρησιμοποίηση του Lucas αντί για Klavan, αλλά και η μη χρήση των 2 αλλαγών.

Βαθμολογία: 6/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.