Nούμερο 1 στόχος: Christian Pulisic! Στο ραντάρ και ο Julian Brandt, τέλος (?) το κυνήγι για Dahoud!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Ο κύβος ερρίφθη. Καμία μεταγραφική κίνηση τον Γενάρη, εκτός από παίχτες που θα είναι στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με το νεαρό Αμερικανό winger της Dortmund, Christian Pulisic, να αποτελεί το #1 μεταγραφικό στόχο του Klopp.

Ήδη όπως ξέρουμε, η Dortmund το καλοκαίρι απέρριψε προσφορά 11 εκατομμυρίων λιρών της ομάδας μας, προσπαθώντας να απομακρύνει τους ενδιαφέροντες. Ωστόσο είναι αντιληπτό πως η FSG δεν έχει πρόβλημα να διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων για να φέρει τον Pulisic στο Anfield, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε 25 εκατομμύρια λίρες. Ο Klopp όμως θα είναι έτοιμος να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις ανά πάσα στιγμή, αν το ποσό ανέβει σε αστεία επίπεδα. 

"Δεν μπορείς να πεις "έχω λεφτά, μπορώ να φέρω όποιον θέλω". Αυτή η λογική είναι απλά αστεία. Μπορείς να αγοράσεις άχρηστα πράγματα, αν το κοιτάξεις όμως πιο προσεκτικά μπορείς να φέρεις και κάτι πολύ καλό." , δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.




Μεταγραφικός στόχος της ομάδας φαίνεται πως είναι και ο Julian Brandt της Leverkusen, ο οποίος παρακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στο μεταξύ ο Mahmoud Dahoud απομακρύνεται όλο και περισσότερο, καθώς ο σύλλογος πιστεύει πως οι υπηρεσίες του δεν είναι απαραίτητες αυτήν τη στιγμή.



Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.