Klopp: ''Η αντίδρασή μας ήταν η κατάλληλη μετά το γκολ της Stoke''

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τη Stoke, συζήτησε τον τρόπο με τον οποίο γύρισε το παιχνίδι η ομάδα του, το αντίκτυπο του Daniel Sturridge και το επόμενο εμπόδιο για τη Liverpool το Σάββατο στις 31 Δεκεμβρίου.















Οι Reds ήταν οι νικητές παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από κεφαλιά του Jonathan Walters, με τους Adam Lallana και Roberto Firmino να γυρίζουν το παιχνίδι πριν το ημίχρονο.

Ένα αυτογκόλ του Gianneli Imbula έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Κόκκινους πριν ο Sturridge - που πέρασε ως αλλαγή - διαμορφώσει το τελικό 4-1, δίνοντας την τρίτη σερί νίκη της Liverpool στο πρωτάθλημα.

Αργότερα, ο Klopp μίλησε για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι και γιατί ο ίδιος ήδη περιμένει το παιχνίδι με τη Manchester City.

Δείτε τι είχα να πει ο Jürgen...

Για την ελαστικότητα της ομάδας του να επιστρέψει στο παιχνίδι...

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι ένα πρόβλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε για την ποιότητα μας. Εμείς δεν το δείχνουμε όλη την ώρα, αλλά η έναρξη του παιχνιδιού ήταν πραγματικά δύσκολη, διότι το σχέδιο της Stoke ήταν προφανώς να πιέσει πραγματικά υψηλά, ειδικά με τους δύο επιθετικούς. Δεν δείχναμε αρκετά υπομονετικοί στο παιχνίδι μας σε αυτές τις στιγμές. Ήταν πίεση, φυσικά, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει πολύ καλύτερα πράγματα. Έτσι έγινε ένα άγριο παιχνίδι και όταν είχαν την μπάλα ήταν αμέσως στον αέρα και ο Crouch ήταν εξαιρετικός. Ήταν πραγματικά δύσκολο να αμυνθούμε. Με το δεύτερες μπάλες, ο Joe Allen ήταν εξαιρετικός από την αρχή. Γι 'αυτό και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και το παιχνίδι ήταν εντελώς ανοιχτό.

Στη δημιουργία των στιγμών μας, πάλι δυσκολευτήκαμε να αμυνθούμε, με την τοποθέτησή μας. Πολλά πράγματα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα, αλλά εμείς αναγκάσαμε δύο γκολ με την ποιότητα μας - ήταν πραγματικά καλό και πραγματικά σημαντικό. 2-1 και στη συνέχεια θα μπορούσαμε να προσαρμοστούμε και πάλι λίγο στο ημίχρονο και να μιλήσουμε για μερικά πράγματα. Τα αγόρια έκαναν καλύτερα πράγματα και σκόραραν ένα υπέροχο τρίτο γκολ και στη συνέχεια ο Daniel έκλεισε το παιχνίδι - αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν σαφές ότι η Stoke είναι μια καλή ομάδα. Προφανώς ο Mark Hughes θέλει να παίζει με τον Crouch εναντίον της Liverpool; Δεν ξέρω ακριβώς πόσο συχνά έχουμε παίξει τώρα, αλλά o Crouch ήταν πάντα βασικός.















Για την επιρροή του Jordan Henderson...

Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά δεν είναι η στιγμή να επαινέσω μόνο παίκτες. Δεν νομίζω ότι αυτό χρειάζεται σε αυτή τη στιγμή, είναι όλοι ικανοποιημένοι για την απόδοση της ομάδας, το αποτέλεσμα και τα γκολ που πετύχαμε. Έχει κάνει πολύ καλά πράγματα σε μακρά περίοδο, αλλά δεν είναι μια στιγμή για να μιλάμε μόνο για έναν ή οτιδήποτε άλλο. Δεν θα το κάνει και ο ίδιος. Αλλά η αίσθηση μου είναι ότι πάντα όταν μιλάμε για έναν παίκτη, μιλάμε πάντα για το παρελθόν. Εγώ ήδη σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής, και ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, γιατί μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα από ό, τι κάναμε απόψε(σ.σ. χθες). Αλλά για απόψε(σ.σ.χθες), ήταν απολύτως ΟΚ.

Για το επόμενο παιχνίδι της Liverpool, παραμονή Πρωτοχρονιάς...

Είναι [ένα μεγάλο παιχνίδι]. Είναι και για τους δύο. Άκουσα ότι ο Pep Guardiola ήταν στο γήπεδο απόψε; Δεν είμαι σίγουρος ότι παρακολούθησε πολλά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες από τα γήπεδα της αντίπαλης ομάδας, οπότε είναι ένα πρώτο σημάδι ότι είναι ένα ειδικό παιχνίδι και ήδη ανυπομονούμε για αυτό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά συναρπαστικό και το καλύτερο πράγμα είναι ότι είναι στο Anfield. Πραγματικά ανυπομονούμε για αυτό. Πρόκειται για μια εξαιρετικά καλή ομάδα και δεν εμείς δεν είμαστε κακοί, γι 'αυτό θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι.

Για το γκολ του Sturridge...

Ήμουν περισσότερο από ευχαριστημένος, ήταν ένα τέλειο γκολ. Σε μια κατάσταση όπως αυτή, στο 3-1, αλλά ακόμα έντονη, και, στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ποιότητα που ο Daniel έχει, αυτό είναι τέλειο. Σε αυτή τη στιγμή, μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα στη ζωή, αλλά όχι να είσαι σε αυτήν τη θέση εκείνη τη στιγμή - αυτό είναι φυσικό και να κάνει ό, τι έκανε ήταν τέλειο. Ήταν ένα υπέροχο γκολ. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό, διότι έκλεισε το παιχνίδι και μας έδωσε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο.















Για το αν ήταν ασυνήθιστο για τον Guardiola να παρακολουθήσει το παιχνίδι...

Ασυνήθιστο, δεν ξέρω. Το έκανα αρκετά στο παρελθόν, αλλά προφανώς δεν είναι πάρα πολύ εύκολο πια επειδή είναι περισσότερο μια ώρα υπογραφής από ότι να μπορείς να παρακολουθείς ένα παιχνίδι. Ίσως είδε τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι δεν είχαμε καμία ασφάλεια και ο Pep έπρεπε να υπογράψει όλα τα αυτόγραφα! Το παιχνίδι είναι στις 31 Δεκεμβρίου και ότι έχω να πω απόψε(σ.σ. χθες) δεν μπορεί να το κερδίσει. Αλλά ίσως θα μπορούσα να πω μερικά πράγματα που θα κάνουν λίγο πιο δύσκολο για μας να το κερδίσει, έτσι είναι μάλλον καλύτερο να κλείσω το στόμα μου!

Για τη σημαντικότητα της συνεισφοράς του Adam Lallana...

Είναι πολύ σημαντικό, αλλά αν μόνο ο Adam ήταν καλός στο να κρατήσει την μπάλα, τότε έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν είδα κανέναν παίκτη που δεν έκανε απόψε(σ.σ. χθες) τη δουλειά του. Δεν ήταν εύκολο. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα, ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά - 4-1, τρέξαμε με την μπάλα ακόμα στη φωτιά και δεν είχε πολύ νόημα. Αλλά αυτό είναι μέρος του χαρακτήρα μας, έτσι δεν έχω πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με αυτό. Κατά το πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα, όλοι μας, αλλά ο Adam είναι πολύ σημαντικός. Μόνος, θα μπορούσε να είναι δύσκολο γι 'αυτόν.


Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.