Και καλή μας χρονιά..!

Premier League, 20η αγωνιστική: Sunderland v Liverpool FC.


2 Ιανουαρίου σήμερα, οι ευχές για καλή χρονιά συνεχίζονται και μαζί τους συνεχίζεται και η δράση στα γήπεδα της Premier League.
  Το 2016 έκλεισε ιδανικά, αφού λίγες ώρες πριν την αλλαγή, η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι. Με τον ίδιο τρόπο ευελπιστούμε να ξεκινήσει και το 2017, δηλαδή με τρίποντο.

    Η Λίβερπουλ, με την νίκη της επί της ομάδας του Γκουαρδιόλα, εδραιώθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας 3 βαθμούς διαφορά από την 3η Άρσεναλ και 6 απο την πρώτη Τσέλσι.
 Με 43 βαθμούς, έχει κάνει νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον πρώτο γύρο, ξεπερνώντας για έναν, την σεζόν 2008-09 (42).
 Ο Άνταμ Λαλλάνα με την ασίστ του στο ματς με την Σίτι, έφτασε τις 7 και σε συνδυασμό με τα 7 τέρματα που έχει πετύχει, έχει άμεση συμμετοχή σε 14 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα, περισσότερα από κάθε άλλο μέσο στην Ευρώπη.

   Η Σάντερλαντ, έχει χάσει 4 από τα τελευταία της 5 ματς, με το τελευταίο να είναι η ήττα με  1-4 από την Μπέρνλι. 
 Ωστόσο, στην έδρα της τα πάει καλά, αφού έχει κερδίσει 3 από τους τελευταίους 4 αγώνες στο "Στάδιο του φωτός".
 Οι συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του Ντέιβιντ Μόις. Με 14 βαθμούς βρίσκεται στην 18η θέση του πίνακα, 2 λιγότερους από Κρύσταλ Πάλας.

  Στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Σάντερλαντ έχει κερδίσει μόλις 3 φορές την Λίβερπουλ σε 31    αναμετρήσεις(18 Η, 10 Ι), όλες εντός έδρας, με την πιο πρόσφατη νίκη να είναι τον μάρτιο του 2012.
  Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει στις 3 τελευταίες της επισκέψεις και την φετινή σεζόν κέρδισε πολύ δύσκολα, με 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου στο Άνφιλντ. 
Αναμένεται να είναι ένα κλειστό παιχνίδι με αμυντική προσέγγιση από τις "Μαύρες γάτες"

Στα νέα των ομάδων:
 Για την Σάντερλαντ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βίκτορ Ανιτσέμπε και Λαμινέ Κονέ οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με την Μπέρνλι, καθώς και ο Τζέισον Ντενέυερ.
 Επίσης, απών θα είναι ο Μπίλυ Τζόουνς ο οποίος εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

 Για την Λίβερπουλ, ο μόνος αμφίβολος είναι ο αρχηγός της, Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος βγήκε ως αλλαγή στον αγώνα του Σαββάτου, με ενοχλήσεις στην φτέρνα. 

Πιθανές ενδεκάδες:

Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!



Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.