Yan Dhanda: Ο Lallana είναι το είδωλό μου, τον μελετάω συνεχώς!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Ο Yan Dhanda ήταν αυτός που με αριστερό σουτ έδωσε τη νίκη στην U18 ομάδα της Liverpool, στο μίνι ντέρμπι με την αντίστοιχη της Everton (2-1 το τελικό σκορ). Το γκολ ήταν αποτέλεσμα ενός εξαιρετικά συγχρωνισμένου κοψίματος μέσα στην περιοχή και επαγγελματικού τελειώματος, μετά από ωραία συνεργασία των McAuley και Brewster. 

Ποιου ποδοσφαιριστή όμως τις κινήσεις μελετούσε τόσον καιρό ο Yan Dhanda; Mα φυσικά του Adam Lallana! Ας δούμε τι δήλωσε στο liverpoolfc.com:
Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, πραγματικά! Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σκοράρεις γκολ κόντρα στην Everton εκτός έδρας! Δουλεύω πολύ τελευταία το να πατάω αργά στην περιοχή, γιατί είναι πιο δύσκολο να σε μαρκάρουν. Μελετάω συνεχώς τις κινήσεις του Adam Lallana και προσπαθώ να κόβω στην πλάτη του αμυντικού.
Ο νεαρός που προέρχεται από τις ακαδημίες της West Brom, συνέχισε λέγοντας πως ο Adam Lallana είναι ο παίχτης που θαυμάζει, και αποτελεί πηγή έμπνευσης γι'αυτόν, αφού έχει προπονηθεί και μαζί του φέτος:
Πραγματικά θαυμάζω τον Lallana, ειδικά στη θέση που αγωνίζεται τώρα. Βγάζει τεράστια ενέργεια στο γήπεδο! Είναι από τους βασικούς πυλώνες της φετινής ομάδας και έχω παρακολουθήσει αμέτρητα βίντεό του. Τώρα που αγωνίζομαι και εγώ στο χώρο του κέντρου προσπαθώ να μάθω από αυτόν και να εφαρμόσω τις κινήσεις του!

Ο Yan Dhanda δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Okara Simmonds, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της Liverpool στην αναμέτρηση, που ήταν και το πρώτο του με τα κόκκινα χρώματα:
Ο Οkara δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτόν! Προσπαθεί καθημερινά για να είναι στην ομάδα, και το γκολ που πέτυχε είναι πολύ σημαντικό τόσο γι'αυτόν, όσο και για όλη την ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα δουλεύουμε διαφορετικούς τρόπους για να παίξεις ποδόσφαιρο -δεν μπορείς να παίζεις συνεχώς όπως θέλει ο κόσμος. Νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά το Σάββατο.
Το ντέρμπι ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Manchester City U18, για τον τέταρτο γύρο του FA Cup. Η νεαρή ομάδα μας, προέρχεται από σερί 12 αήττητων εμφανίσεων:
Η νίκη κόντρα στην Έβερτον μας γέμισε αυτοπεποίθηση, και μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικό στυλ από το συνηθισμένο μας, από αυτό που παίζουμε εντός έδρας. Όλα τα παιδιά ανυπομονούμε για τον αγώνα της Τετάρτης! Και οι δύο ομάδες έχουμε καλούς παίχτες, και νομίζω πως ο αγώνας θα κριθεί στο πάθος και στη θέληση για τη νίκη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας!

Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.