Βαθμολογίες παιχτών: Δεν υστέρησε κανείς!(Liverpool 2-0 Tottenham)

Επιστροφή στις νίκες με τον ιδανικότερο τρόπο σημείωσε η Liverpool, καθώς έδειξε για ακόμη μια φορά τη δύναμη που έχει στα ντέρμπι.

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι μπορούμε μετά από καιρό να πούμε με χαρά , πως πραγματικά δεν υστέρησε κανείς από τους αγωνιζόμενους.

Ζητούμενο είναι το παιχνίδι να μην αποτελέσει πυροτέχνημα, αλλά το έναυσμα για τη συνέχεια της προσπάθειας για είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Ας δούμε αναλυτικότερα τις βαθμολογίες των παιχτών μας:




Simon Mignolet: Ελάχιστες οι φορές που χρειάστηκε ο Βέλγος, ο οποίος ήταν σταθερός και στάθηκε επάξια εν μέσω κριτικής και ενώ μέσα στη βδομάδα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή του Karius κάτω από τα δοκάρια. Έκανε μια σημαντική απόκρουση σε τετ-α-τετ του Son στο πρώτο ημίχρονο.
Βαθμολογία: 7.5/10

Nathaniel Clyne: Καταλυτικής σημασίας τα ανεβάσματά του στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ben Davies έμοιαζε σε κατάσταση 2 εναντίον 1 όταν η ομάδα μας επιτίθετο από τη δεξιά πλευρά. Σταθερός όπως (σχεδόν) πάντα στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Nathaniel Clyne πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Βαθμολογία: 7.5/10

Joel Matip: Καλή εμφάνιση και από τον Joel Matip, ο οποίος ήταν σταθερός και μαζί με τον παρτενέρ του περιόρισαν τον Harry Kane. Είχε και μια ευκαιρία όταν μετά από φάουλ δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι και πήγε στην αγκαλιά του Lloris.


Βαθμολογία: 7/10

Lucas Leiva: Πάλεψε, έδωσε πολλές μονομαχίες και στις περισσότερες βγήκε κερδισμένος. Έπαιξε εκ του ασφαλούς όταν έπρεπε να δημιουργήσει από την άμυνα, όμως θεωρώ ότι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση ως κεντρικός αμυντικός, δεδομένου και του βαθμού δυσκολίας του παιχνιδιού. 

Βαθμολογία: 7.5/10

James Milner: Από τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ανάσες και η διακοπή(για εμάς) μόνο καλό θα του κάνει. Ο έμπειρος Άγγλος έδειξε σαφέστατα μια πολύ καλύτερη εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια και βοήθησε όσο μπορούσε στην επίθεση είτε με overlaps, είτε με τα στημένα που εκτελούσε. Σταθερός αμυντικά, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πλευρά του.


Βαθμολογία: 7/10

Jordan Henderson: Ήταν παντού(πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες των προηγόυμενων ποδοσφαιριστών!). Έκοβε, μοίραζε, κάλυψε τους άλλους δύο του κέντρου όταν έπρεπε να επιτεθούν και αποτέλεσε ασπίδα για την τετράδα της άμυνας. Ακόμη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του αρχηγού που αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων το τελευταίο διάστημα.


Βαθμολογία: 8/10


Georginio Wijnaldum: Ο "Παίκτης του μήνα" για τον Ιαννουάριο ήταν ίσως ο κορυφαίος της ομάδας μας(πλην προφανώς του Mane). Πήρε τη θέση του Emre Can στην εντεκάδα και πραγματοποίησε την πιο ολοκληρωμένη του εμφάνιση με την Liverpool. Είχε συμμετοχή σε πολλές επιθέσεις της ομάδας μας, πολλά τρεξίματα, όπως επίσης και την εξαιρετική ασσίστ στο πρώτο γκολ. Θεαματική και η πάσα με "εναέριο" τακουνάκι προς τον Coutinho μετά το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο!
Βαθμολογία: 8.5/10


Adam Lallana: Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέο συμβόλαιο, με απολαβές £150.000/βδομάδα, πολλοί έσπευσαν να επικρίνουν την απόφαση για τόσο ψηλό συμβόλιαο. Ο Lallana έδωσε τη δική του απάντηση εκεί που ξέρει καλύτερα: στο γήπεδο. Συγκλονιστική εμφάνιση, συνεχές πρέσινγκ και μαθήματα τεχνικής. Χαρακτηριστικό σημείο της εμφάνισης του Lallana, το τάκλιν στο 90'(στο οποίο χτύπησε στο κεφάλι όταν τον βρήκε άθελα ο Walker), όταν όλα είχαν κριθεί.



Βαθμολογία: 8/10

Philippe Coutinho: Αργά και σταθερά φαίνεται να γίνεται η επιστροφή του Coutinho στη φόρμα που είχε πριν τον τραυματισμό του. Καλύτερη εμφάνιση στο 2017 για τον Βραζιλιάνο, χωρίς να μπορέσει να τη συνδυάσει με κάτι ουσιαστικό. Ελπίζουμε το δεκαπενθήμερο κενό να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο που ήταν στο πρώτο μισό της σεζόν.


Βαθμολογία: 7/10

Sadio Mane: Βασικός στο Anfield για πρώτη φορά μετά το Κόπα Άφρικα ο Mane, που πήρε προσωπικά το παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκε με την ταχύτητά του τα κενά της άμυνας της Tottenham και σκόραρε 2 γκολ μέσα σε τρία λεπτά, ενώ είχε και 2 μεγάλες ευκαιρίες λίγο αργότερα για να ολοκληρώσει και χατ-τρικ, ο Hugo Lloris όμως πραγματοποίησε δύο εξίσου μεγάλες επεμβάσεις.



Βαθμολογία: 9/10(Man of the Match)

Roberto Firmino: Δε θα μπορούσε να το πει καλύτερα ο Jurgen Klopp: "Δεν νομίζω να έχω δει καλύτερη εμφάνιση από στράικερ χωρίς να σκοράρει." Ήταν στα ίδια ψηλά επίπεδα απόδοσης και στα δύο ημίχρονο και είχε, μαζί με τον Lallana, τον πρώτο λόγο στο ψηλό πρέσινγκ της Liverpool. 

Βαθμολογία: 8/10

Αλλαγές:
Emre Can(77' στη θέση του Coutinho): Μπήκε για να προσφέρει περισσότερη αμυντική πειθαρχία στο κέντρο και μπορούμε να πούμε πως η αποστολή του ήταν επιτυχημένη.
Βαθμολογία: 6/10

Ragnar Klavan(82' στη θέση του Lucas): Αναγκαστική αλλαγή ο Εσθονός που δεν είχε χρόνο να κριθεί.

Trent Alexander-Arnlod(90+2' στη θέση του Mane): Μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσει ο Σενεγαλέζος το standing ovation!

Jurgen Klopp: Εμπιστεύθηκε το βασικό κορμό της ομάδας με κάποιες τακτικές αλλαγές και μόλις μία αλλαγή προσώπου(Wijnaldum αντί Can). Έδειξε για ακόμη μια φορά ότι στα παιχνίδια με ομάδες τις πρώτης εξάδας, δεν υπάρχει καμία ομάδα καλύτερη από την Liverpool. Το πραγματικό στοίχημα είναι να φτιάξει ένα σερί αποτελεσμάτων που θα επιτρέψει την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Βαθμολογία: 8/10

Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*

Επιμέλεια: Σπύρος Χ.

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.