Τι συμβαίνει με την ανανέωση Can;(όλες οι λεπτομέρειες)

Το τελευταίο 18μηνο του συμβολαίου του διανύει(εκπνέει το καλοκαίρι του 2018) ο Emre Can, και όπως θα ήταν λογικό, οι συζητήσεις για ανανέωση είναι ενεργές και οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Παρότι ο Γερμανός πραγματοποιεί μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα όσον αφορά στις εμφανίσεις του, παραμένει σημαντική μονάδα για το μέλλον της Liverpool του συμπατριώτη του, Jurgen Klopp.

Αυτό που βγαίνει από τις μέχρι στιγμής συζητήσεις, είναι ότι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή διατηρείται αρνητική στάση, καθώς θεωρούν ότι αξίζει περισσότερα από το ποσό που του προσφέρεται.

Ο ποδοσφαιριστής με τα σημερινά δεδομένα, αμείβεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το ποσό των £35.000/βδομάδα με την πλευρά του να προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία σε ποσό υπερδιπλάσιο.

Συγκεκριμένα οι εκπροσώποι του Can, φαίνεται να επιμένουν για ένα ποσό κοντά στις £100.000/βδομάδα, ποσό που δε βρίσκει σύμφωνους τους "κόκκινους", αφού δεν αντικατοπτρίζει την παρούσα αξία του Γερμανού μέσου, σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο James Pearce(Liverpool Echo).

Από την πλευρά του ο Jurgen Klopp ελπίζει να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο Can στην ομάδα και για αυτό τον λόγο, σύμφωνα πάντα με τον James Pearce, αναμένονται περαιτέρω συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με το τέλος της σεζόν.

Όπως φαίνεται λογικό, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, μοιάζει σχεδόν απίθανο να μην πωληθεί για να μη χαθεί με ελευθέρα την επόμενη χρονιά.

Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει σύμφωνα με τις φημολογίες, οι γερμανικές Hoffenheim και RB Leipzig, όπως επίσης και η πρώην του ομάδα, Bayer Leverkusen. Την περίπτωση φαίνεται να παρακολουθεί και η Juventus.

Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*

Επιμέλεια: Σπύρος Χ.

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.