Συνέντευξη στο Manchester City Greek Watch!

Έπειτα από φιλική προσέγγιση της ελληνικής σελίδας της Manchester City, έγινε αποδεκτή η πρόταση για παραχώρηση συνέντευξης από τη σελίδα μας ενόψει και του σημερινού(20/03/2017) παιχνιδιού κόντρα στην Manchester City.

Να ευχαριστήσουμε την εν λόγω σελίδα για την πρόταση αυτή και σας παραθέτουμε παρακάτω μερικά αποσπάσματα. Την πλήρη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

1) Πότε ιδρύθηκε ο σύλλογος και ποιο το υπόβαθρο πίσω από την ίδρυση του (με την ευκαιρία κιόλας των πρόσφατων γενεθλίων που είχε η Λίβερπουλ);

Ο σύλλογος ιδρύθηκε κατ’ αρχάς στις 15 Μαρτίου 1892 από τον John Houlding. O συγκεκριμένος ήταν ο ιδιοκτήτης του Anfield και πρόεδρος της Everton και έπειτα από διαφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και την μετακίνηση αυτής στο Goodison Park έμεινε με το Anfield και χωρίς ομάδα. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Liverpool, η οποία είχε ως πρώτο όνομα «Everton Football Club and Athletic Grounds Company, Limited», το οποίο στη συνέχεια έγινε το σημερινό »Liverpool Football Club» καθώς δεν επιτράπηκε να υπάρχει δεύτερη Everton. Μπλε και άσπρο ήταν τα πρώτα χρώματα της τότε ομάδας.

...


8) Όλοι μας γνωρίζουμε τον ύμνο της Λίβερπουλ (το You’ll Never Walk Alone), λίγα λόγια γι’αυτό;

Εξ’ όσων γνωρίζω ήταν γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 60 όταν είχε ξεκινήσει να παίζει το τραγούδι στο Anfield πριν τα παιχνίδια, με τους οπαδούς να το τραγουδούν και σιγά σιγά να μετατρέπεται σε ύμνο της ομάδας. Πραγματικά μαγική στιγμή να ζήσεις από κοντά ανεξαρτήτως αντιπάλου.

...


13) Σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα σας στο πρωτάθλημα και γενικότερα σε τι αγωνιστική και όχι μόνο κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή;
Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, προνομιούχα για έξοδο στο Champions League. Η αγωνιστική κατάσταση μας βρίσκει με πολλά σκαμπανεβάσματα, κυρίως μέσα στο 2017, αφού ενδεικτικό είναι ότι παραμένει αήττητη στα λεγόμενα ντέρμπι, ενώ όλες τις οι ήττες προέρχονται από ομάδες της δεύτερης δεκάδας. Έχοντας αποκλειστεί από το FA Cup και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει θεωρητικά και το ευκολότερο πρόγραμμα από τις άλλες ομάδες(Tottenham, Man City, Man Utd, Arsenal) που παλεύουν για την τετράδα. Αλλά όλα αυτά είναι στη θεωρία και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίζει παιχνίδια κόντρα σε κλειστές άμυνες, και σε αυτά που δεν παίζει καλά(όπως στο τελευταίο κόντρα στην Burnley).

14) Από τη Μάντσεστερ Σίτι ποιον παίκτη/ες ξεχωρίζετε ως κύρια απειλή για τη Λίβερπουλ; Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο ισχυρό πλεονέκτημα της Λίβερπουλ για το ματς της Κυριακής αλλά και ποιο το τρωτό σημείο της;

Εγώ προσωπικά ξεχωρίζω και θαυμάζω τους Kevin De Bruyne και τον David Silva για την εξαιρετική αντίληψη στο παιχνίδι και την υψηλή τους τεχνική. Θεωρώ τους Sane και Sterling ως την κύρια απειλή κόντρα στην (συνήθως) ψηλή αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Την πλήρη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*

Επιμέλεια: Σπύρος Χ.

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.