Πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας μας! Ποιοι αποχωρούν;

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Με την παρούσα σεζόν να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της, οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας μας αρχίζουν και αποκαλύπτονται ενώ το ίδιο γίνεται και με τις πρώτες αποχωρήσεις. Έχουμε λοιπόν νέα πάνω στους πρώτους στόχους του Jurgen Klopp, αλλά και σε αυτούς που φαίνεται πως θα κουνήσουν μαντήλι στο Merseyside:








Πρώτος και καλύτερος που αποχωρεί, φαίνεται πως θα είναι ο Alberto Moreno. Ποιος δεν το περίμενε άλλωστε; Με τον Ισπανό να έχει χάσει τη θέση του στην αριστερή πλευρά της άμυνας από έναν -κατά βάση- κεντρικό μέσο, οι πιθανότητες να μείνει για τέταρτη χρονιά στη Liverpool ήταν κάτι λιγότερο από ελάχιστες.

Θα τον ακολουθήσει ο Kevin Stewart. O νεαρός Άγγλος δεν έπεισε τον Klopp παρά το εγκώμιο που του είχε πλέξει στο παρελθόν, και φαίνεται πως θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Μετέωρο είναι το μέλλον για τους Daniel Sturridge και Lucas Leiva (το συμβόλαιο του τελευταίου λήγει το καλοκαίρι) καθώς θα έχουν συναντήσεις με τον Γερμανό τεχνικό μετά το τέλος της σεζόν όπου και θα εκτιμηθεί η κατάσταση.

Η ομάδα μας δε θα αναζητήσει νέο τερματοφύλακα, θα πορευθεί με τους Simon Mignolet και Loris Karius κάτω από τα δοκάρια. Το δίδυμο θα δώσει μάχη για το #1 στην προετοιμασία.


Ο Τrent Alexander-Arnold και ο Nathaniel Clyne θα είναι τα δύο δεξιά μπακ την επόμενη σεζόν, ενώ αριστερά ο 16χρονος Ryan Sessegnon της Fulham αναμένεται να είναι ο εκλεκτός του Klopp που θα δώσει μάχη με τον James Milner.


Οι Naby Keita(RB Leipzig) και Virgil Van Dijk(Southampton) είναι οι επιλογές του Klopp για το κέντρο της άμυνας και το κέντρο του.. κέντρου αντίστοιχα. Το αν θα γίνει κάποια κίνηση για τους συγκεκριμένους παίχτες θα εξαρτηθεί -και- από τις απαιτήσεις των ομάδων τους.

Όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Paul Joyce. Το αν θα επαληθευτεί θα μας το δείξει μονάχα ο χρόνος!
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.