Και η Roma στην εξίσωση!



| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |

Άλλη μια ομάδα έχει προστεθεί στις ενδιαφερόμενες για την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Mamadou Sakho, αφού ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν ήδη δείξει η Southampton, αλλά και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, η Crystal Palace.



Συγκεκριμένα, η Roma έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Sakho, θεωρώντας πως θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αφού φαίνεται να τα βρήκε με την Inter, παρότι και η Paris Saint-Germain ετοιμάζεται να τον κυνηγήσει.

Σύμφωνα με την Melissa Reddy(Goal), η ιταλική η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή, για να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Crystal Palace μέσα στο 2017.

Με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει μέλλον στην Liverpool λόγω πολλαπλών παραβιάσεων κανονισμών της ομάδας, ο Jurgen Klopp ετοιμάζεται να ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής να είναι αυτά του Kalidou Koulibaly της Napoli, όπως επίσης και του Virgil van Dijk(Southampton), ο οπίος είναι στην κορυφή της λίστας και πιθανή μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει γύρω στα £50εκ.

Όσο μεγάλο και να μοιάζει ένα τέτοιο ποσό, μεγάλο είναι και το ποσό που θα απαιτήσει η ομάδα μας για τον Sakho. Αυτό φημολογείται να είναι κοντά στα £30εκ., με τις εμφανίσεις του Γάλλου να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο ποσό που θα φτάσει η καλοκαιρινή του μεταγραφή.

Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*
Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.