Joel Matip: «Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και γυρίσαμε το ματς»


Η ανάγκη για βελτίωση της Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο ήταν προφανής για να έρθει η ανατροπή κόντρα στην Stoke και ήταν ο καταλύτης για την εντυπωσιακή επιστροφή της ομάδας, σύμφωνα με τον Joel Matip.


Η ομάδα του Jürgen Klopp έμεινε πίσως λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Jonathan Walters.
Με τους βασικούς έντεκα να έχουν αποτύχει να δημιουργήσουν πιθανότητες για γκολ στο πρώτο μέρος, οι Philippe Coutinho και Roberto Firmino έμοιαζαν οι λύσεις που θα δώσουν τη νίκη από τον πάγκο.
Κι έτσι έγινε, στο 70' ο Coutinho με πολύ όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή και δύο λεπτά αργότερα ο Roberto Firmino με μια βολίδα εκτός περιοχής «σκότωσε» τον Grant για να χαρίσει το τρίποντο στην Liverpool!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Joel Matip έκανε δηλώσεις στο liverpoolfc.com, λέγοντας πως οι δύο Βραζιλιάνοι βοήθησαν όλη την ομάδα.

«Όταν έχεις παίκτες όπως αυτούς, βοηθά κάθε ομάδα, ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και ο Simon έκανε μια μεγάλη επέμβαση, μια καταπληκτική, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο κερδίσαμε.
Είναι υπέροχο, έστω και αν δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, μετά από το 1-0 είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις και να κερδίζεις το ματς.
Δεν είχαμε πολλές πιθανότητες στο πρώτο ημίχρονο, ίσως κάναμε σουτ έξω από την περιοχή, οι αντίπαλοι έλεγχαν το παιχνίδι και δεν ήμασταν καλοί.
Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο όλοι ήθελαν να βελτιωθούν και να κάνουν το καλύτερό τους και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.»

«Υπάρχουν 11 παίκτες στο γήπεδο και δεν μπορείς να πεις ότι είναι λάθος κάποιων, φταίμε όλοι μας, ως ομάδα δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε.
Είναι ακόμα νέοι (Ben Woodburn & Trent Alexander-Arnold) και έχουν πολύ ταλέντο, θα έχουμε πολλή διασκέδαση μαζί τους»

«Νομίζω ότι κάθε ομάδα έχει αυτή τη μικρή λίστα με τραυματισμούς, αλλά θα πρέπει να το χειριστούμε κι έχουμε μια εβδομάδα για να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, και ελπίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας θα είναι διαθέσιμο»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.