Liverpool 1 - 2 Crystal Palace - Βαθμολογίες παιχτών: Βραζιλιάνικο 7αρακι και μετά... το χάος!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Καταστροφικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας που μετά από ένα σερί τριών συνεχόμενων επιτυχιών, ηττήθηκε εντός έδρας από την Crystal Palace. Στο 24΄ ο Philippe Coutinho άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενώ η Liverpool φαινόταν να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού, ισοφαρίστηκε στο 42' από τον πρώην "κόκκινο" Christian Benteke, ενώ ο ίδιος στο 72' έδωσε το τελειωτικό χτύπημα μετά από αδράνεια της άμυνας σε ακόμα ένα στημένο. 

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών που αγωνίστηκαν:

Simon Mignolet: Δε φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα δύο γκολ της ομάδας μας, ωστόσο στις μόνες φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει, δεν μπόρεσε να το κάνει με επιτυχία.

Βαθμολογία: 6/10

Nathaniel Clyne: Υποτονικός επιθετικά, αν και περιόρισε σημαντικά τον Zaha δεν μπόρεσε να καλύψει εγκαίρως τον Benteke στη φάση του γκολ στην οποία και φέρει μερική ευθύνη.

Βαθμολογία: 5.5/10



James Milner: Και αυτός εκτέθηκε εν μέρει στη φάση του γκολ, ενώ όπως και ο Clyne από την αντίθετη πλευρά, περιορίστηκε σημαντικά στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού της ομάδας μας. Είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Hennessey σε μια ωραία εναλλαγή με τον Coutinho, ωστόσο καθυστέρησε δραματικά.

Βαθμολογία: 5.5/10

Dejan Lovren: Φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη στο πρώτο γκολ της Palace, καθώς έχασε τον Cabaye. Υπέπεσε σε αρκετά λάθη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν σαφέστατα εκτός κλίματος αγώνα και αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο.

Βαθμολογία: 4/10

Joel Matip: Καλύτερος από τον παρτενέρ του στην άμυνα, κάλυψε αρκετά λάθη του Lovren αλλά αυτός φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Palace μιας και δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη στημένη φάση. 

Βαθμολογία: 5.5/10

Lucas Leiva: Σε αγώνες που ο αντίπαλος παίζει άμυνα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου, η παρουσία του Lucas στο γήπεδο είναι πολυτέλεια. Τις δυνατότητές του τις γνωρίζουμε, επιθετικά δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο.

Βαθμολογία: 5/10

Emre Can: Ούτε αυτός μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα όταν χρειάστηκε. Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να τελειώσει τον αγώνα εκεί, ωστόσο δεν πέτυχε την μπάλα σωστά. Από εκείνο το σημείο και μετά η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα.

Βαθμολογία: 5/10



Georginio Wijnaldum: Δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο ρυθμό του αγώνα, είχε λάθος επαφές και λάθος μεταβιβάσεις. Δε μας θύμησε τον καλό του εαυτό που είχε δείξει στα τελευταία παιχνίδια.

Βαθμολογία: 5.5/10

Roberto Firmino: Όπως και ο Gini, έτσι και ο Firmino κινήθηκε στη μετριότητα. Δεν απείλησε την άμυνα της Palace σε κανένα σημείο ενώ σε μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε έχασε το βηματισμό του μετά από κάθετη του Lucas (!) και δεν μπόρεσε να επέμβει στην πορεία της μπάλας.

Βαθμολογία: 5/10



Philippe Coutinho: O μοναδικός διασωθέν. Ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει για τα καλά σε υψηλές πτήσεις και η σημερινή του εμφάνιση ήταν ακόμα μία τέτοια. Εκπληκτικό χτύπημα φάουλ για το 1-0, δημιούργησε ευκαιρία για τον Milner, δημιούργησε χώρους για τους συμπαίκτες του, δημιούργησε ωραία φάση για τον εαυτό του στο δεύτερο ημίχρονο την οποία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει και -δυστυχώς- δεν είχε ανταπόκριση από τους συμπαίκτες του.

Βαθμολογία: 7/10 (MOTM)



Divock Origi: Άλλη μια κάκιστη εμφάνιση για τον Βέλγο που συνοψίζει τη χρονιά του. Στατικός όσο δεν πάει, δε φάνηκε ότι βρίσκεται στο ρυθμό του αγώνα σε κανένα σημείο του.

Βαθμολογία: 4/10

Trent Alexander-Arnold (στη θέση του Lovren στο 79'): Άλλη μια εμφάνιση για τον νεαρό από το Liverpool. 

Βαθμολογία: -

Alberto Moreno (στη θέση του James Milner στο 81'): Μπήκε αργά στο παιχνίδι χωρίς να καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο.

Βαθμολογία: -

Marko Grujic (στη θέση του Nathaniel Clyne στο 84'): Επανεμφάνιση για το νεαρό Σέρβο ο οποίος πρόλαβε να δεχτεί και την κίτρινη κάρτα.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα. Άλλη μια κακή εμφάνιση κόντρα σε ομάδα του δεύτερου μισού του βαθμολογικού πίνακα. Τεράστιας σημασίας απώλεια βαθμών για το κηνύγι της τετράδας. Και πάλι χωρίς Plan B, και πάλι προδωμένος από τους τραυματισμούς, το μικρό ρόστερ και την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Νιώθω ότι γράφω το ίδιο κείμενο σε repeat μετά από κάθε ήττα. 

Βαθμολογία: 6/10

Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.