O Mamadou Sakho μιλάει για τον πανηγυρισμό του εναντίον της Liverpool

O Γάλλος αμυντικός έλαβε βαριές κριτικές για την χειραψία που έκανε μετά το τέρμα που σημείωσε ο πρώην επιθετικός της Liverpool.

O Sakho υποστήριξε τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό του με τον Christian Benteke,λέγοντας οτι: "Δεν υπάρχει τίποτα πίσω από όλα αυτά."

Ο 27χρονος αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός στην Crystal Palace δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί εναντίον της Liverpool , ωστόσο η απουσία του δεν στοίχησε ιδιαίτερα καθώς η νέα προσωρινή του ομάδα νίκησε τους Κόκκινους με 1-2 μέσα στο Anfield.

Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνιζόταν με την κ23 της Liverpool , μετά την έλλειψη πειθαρχίας που έδειξε στην προετοιμασία της ομάδας του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάποιοι παρατηρητές του αγώνα , έλαβαν την χειρονομία του Γάλλου με τον Benteke ως ένα μήνυμα προς τον Jurgen Klopp, ο οποίος τον "εξόρισε" από την πρώτη ομάδα.

Αλλά ο Sakho βγήκε να αρνηθεί τα όσα ακούστηκαν, τονίζοντας οτι θέλει να παραμείνει άξιος σεβασμού  προς την Liverpool.

''Όταν ο Benteke σκόραρε, παρέμεινα καθισμένος καθώς δεν ήθελα να πανηγυρίσω ως ένδειξη σεβασμού προς τον σύλλογο που ανήκω και στους φιλάθλους του. Αλλά όταν ήρθε προς το μέρος μου, σηκώθηκα και έκανα ότι κάνουμε συνέχεια σαν φίλοι,την καθιερωμένη μας χειραψία."

''Αν χάναμε με 2-0 και ο Benteke μείωνε το σκορ, θα κάναμε επίσης το ίδιο ακριβώς πράγμα εάν ερχόταν προς τα εμένα."

Ο Sakho επαινείται για τις εμφανίσεις του με την Crystal Palace από την στιγμή που έφτασε, παίζοντας έναν καθοριστικό ρόλο στην αναγεννημένη ομάδα υπο τις οδηγίες του Sam Allardyce.

Οι καλές του εμφανίσεις έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της Southampton όσο και της Napoli , ενώ την ίδια στιγμή ο τωρινός σύλλογος που αγωνίζεται φαίνεται να θέλει να τον αγοράσει κανονικά , αν και η μορφή του δανεισμού του παίκτη δεν περιλαμβάνει κάτι τέτοιο.

H Liverpool θέλει 30 εκατομμύρια λίρες για τον πρώην παίκτη της Paris-St-Germain που αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα στο Anfield.

"Είμαστε χαρούμενοι προφανώς. Αυτός ήταν ο στόχος μας , από την στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε όλους τους πόντους που μπορούμε να πάρουμε για να σιγουρευτούμε ότι θα παραμείνουμε στην Premier League - αυτή είναι η αποστολή μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόκληση να αγωνιστώ στην Palace, και πρέπει να είμαστε όσο πιο καλοί μπορούμε ως ομάδα για να το πετύχουμε."

Επιμέλεια : Γιώργος Σιδηρόπουλος

Share on Google Plus

About G.Sid8

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.