Dejan Lovren: "Ο εκπληκτικός Coutinho έκανε την διαφορά"


Μια «εκπληκτική» εμφάνιση από τον Philippe Coutinho ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνολική νίκη με 0-4 μεσα στην West Ham United, είναι αυτό που πιστεύει ο Dejan Lovren. 



Ο Jürgen Klopp έδωσε στον Coutinho έναν πιο κεντρικό ρόλο και ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός, δημιούργησε το πρώτο γκολ με μία υπέροχη κάθετη πάσα για να σκοράρει ο Daniel Sturridge, προτού σκοράρει ο ίδιος δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να βάλει τους παίκτες σταθερά.

 "Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε να κερδίσουμε 0-4 και να πετύχουμε τόσα γκολ, αλλά θα έλεγα ότι ακόμη και με αυτή την πίεση δείξαμε την ποιότητα μας, ότι μπορούμε να κερδίσουμε ενάντια στις σκληρά αμυντικές ομάδες".

"Η ποιότητα μας έκρινε το παιχνίδι, ο Philippe ήταν καταπληκτικός, έκανε την διαφορά, του είπα "σύντομα θα είσαι αμυντικός παίκτης μεσαίας κατηγορίας!" και γελούσε.
Μπορεί να παίξει σε κάθε θέση, μπροστά, στη μέση, σαν δεκάρι, είναι απλά λαμπρός."

Ο Coutinho ήταν συνεχής απειλή για την άμυνα και την μεσαία γραμμή της West Ham και ο Lovren αισθάνεται ότι η ποιότητα του Βραζιλιάνου κατέστησε σχεδόν αδύνατο για τους γηπεδούχους να τον περιορίσουν. 
"Ήταν σίγουρα δύσκολο γι 'αυτούς επειδή όταν παίρνει την μπάλα, με τις δεξιότητές του και τις γρήγορες κινήσεις του, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσουν, μπορείς να τον σταματήσεις μόνο με φάουλ!
Πήρε αμέσως δύο παίκτες πάνω του και έπειτα είχε χώρο για την κάθετη πάσα στον Sturridge."

Ο Sturridge σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Premier League από τον Ιανουάριο με ένα τυπικό αριστοκρατικό γκολ και έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που οδήγησε σε περισσότερα όμορφα λόγια από τον Lovren. 
"Ο Sturridge είναι, θα έλεγα, ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, όταν του δίνεται μία ευκαιρία θα σκοράρει και έδειξε και πάλι σήμερα ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς"

Μία νίκη επί της ήδη υποβιβασμένης Middlesbrough στο Anfield την Κυριακή θα σφραγίσει την επιστροφή στο Champions League για τους Reds και ο Lovren είναι αποφασισμένος.
"Πρέπει να κερδίσουμε για εμάς, σίγουρα θα είναι δύσκολο, για την Middlesbrough είναι το τελευταίο παιχνίδι της στην Premier League, οπότε είναι ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία μας.
Είναι το τελευταίο παιχνίδι μπροστά από τον κόσμο μας για αυτή τη σεζόν, οπότε ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε και όλοι μαζί θα χαμογελούν και θα δούμε ο ένας τον άλλον στο Champions League".

Επιμέλεια​: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.