Gini: ''Πήρα πάνω μου τη φάση του Goal - και ένιωσα πόλυ όμορφα!"

Το πολύτιμο και καθοριστικό τέρμα στην εκπνοή του ημιχρόνου του σημερινού αγώνα εναντίον της Middlesbrough ήρθε από τον Georginio Wijnaldum, ο οποίος όπως αποκάλυψε μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε καθώς πήρε το ρίσκο να τελειώσει μόνος του τη φάση.

Ο Ολλανδός πήρε την μπάλα στην μεγαλή περιοχή και με ένα άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Brad Guzan χωρίς να δώσει καμία ελπίδα στον τελευταίο να κάνει κάτι.

Η σημασία αυτου του goal έχει να κάνει περισσότερο με την στιγμή που προήλθε, καθώς ήταν στο ένα λεπτό του extra χρόνου που δώθηκε πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο,αλλάζοντας το κλίμα στο Anfield και βάζοντας τις βάσεις για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που εξασφάλισαν στην Liverpool την 4η θέση και ειδικότερα μια θέση για τα προκριματικά του Champions League.

''Πήρα το ρίσκο, για να'μαι ειλικρινείς,γιατί συνήθως οι τερματοφύλακες νομίζουν ότι θα σουτάρεις στην αντίθετη πλευρά¨,είπε ο Wijnaldum στο Liverpoolfc.com

''Νόμιζα ότι θα επιχειρήσω ένα δυνατό σουτ στην άλλη πλευρά. Είμαι τυχερός που μπήκε το goal,γιατί πιστεύω ότι πήρα την ευκαιρία τελείως πάνω μου."

"Όλα περνούν από το μυαλό σου εκείνη τη στιγμή. Είσαι απλά χαρούμενος που πέτυχες ένα τέρμα και βοήθησες την ομάδα σου και έκανες τους φιλάθλους χαρούμενους. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι."

"Τώρα μπορείς να σκεφτείς ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό goal για την ομάδα και βοήθησε να προχωρήσουμε(στη νίκη). Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Εκείνη τη στιγμή, ήταν δύσκολο να σκεφτώ!"

H Liverpool θα επιστρέψει στο Champions League για πρώτη φορά μετά το 2014-ως ανταμοιβή για την φετινή χρονιά που περιλάμβανε μεγάλες μάχες για την πρώτη τετράδα, η οποία καθορίστηκε την τελευταία αγωνιστική ημέρα.

''Νιώθεις όμορφα. Ως ποδοσφαιριστής, θες να αγωνίζεσαι εναντίον των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και αυτό μπορείς να το ζήσεις στο Champions League"

''Αυτός ήταν ο στόχος μας την στιγμή που είδαμε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε για το πρωτάθλημα. Θέλαμε να παίξουμε για το Champions League. Και το πετύχαμε,οπότε η ομάδα τα πήγε καλά."

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή:Liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About G.Sid8

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.