Ενημέρωση από τον Klopp για τους τραυματισμούς


Ο Jürgen Klopp παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την τελευταία κατάσταση των τραυματισμών της Liverpool πριν την αναμέτρηση της Κυριακής με την Southampton.



Ο Coach αποκάλυψε ότι ο Philippe Coutinho βρίσκεται κοντά για να επανέλθει στην μάχη για τον κρίσιμο αγώνα του Anfield, αφού υπέστη τραυματισμό στο μηρό στο Watford το βράδυ της Δευτέρας.
Επίσης, ο Klopp ανέφερε ότι ο Sadio Mane και ο Danny Ings σημειώνουν καλή πρόοδο στην αποθεραπεία τους για τα μακροχρόνια ζητήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ δεν υπάρχουν νέα σχετικά με την επιστροφή του Jordan Henderson.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Melwood:
"Ο Phil έτρεξε χθες για πρώτη φορά, έμοιαζε λίγο σαν τον John Achterberg, αλλά είναι καλά νέα!
Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, γιατί πάντα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς βελτιώνεται, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνονται μάλλον θετικά νέα."

"Ο Mane πάει πολύ καλά αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα για την Southampton, είναι γύρω στο Melwood και όλα έχουν πάει πραγματικά καλά μέχρι τώρα."

"Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τον Hendo. Δεν υπάρχει τίποτα νέο, αυτό είναι το πράγμα με αυτόν τον τραυματισμό, πρέπει να περιμένουμε, ειδικά αυτός πρέπει να περιμένει, αλλά είναι αρκετά δύσκολο καί δεν υπάρχει τίποτα νέο σχετικά με αυτό."

"Ο Ingsy πάει καλά, πραγματικά καλά. Απολαμβάνει την προπόνηση τώρα για πρώτη φορά με την μπάλα λίγο και τα σχετικά, είναι σε καλό δρόμο."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.