Sturridge: "Δεν ανησυχώ"


Ο Daniel Sturridge επιμένει ότι δεν έχει ανησυχίες για το μέλλον του, αφού έλαμψε στο 4-0 της Liverpool επί της West Ham.

Ο Άγγλος φορ έχει συνδεθεί με φήμες περί αποχώρησης το καλοκαίρι από το Άνφιλντ, μετά από άλλη μια σεζόν γεμάτη τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, αφότου σκόραρε το πρώτο του γκολ στην Premier League μετά τον Ιανουάριο, ο Sturridge είπε ότι είναι αφοσιωμένος στο να οδηγήσει τους "κόκκινους" στο Champions League, με νίκη επί της Middlesbrough την Κυριακή.

"Ο προπονητής έχει δείξει πίστη σε μένα και έχουμε επίσης πολύ καλή σχέση", δήλωσε ο Sturridge.

"Οι φανς είναι άλλη κατηγορία. Δεν ανησυχώ για την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ για το τελευταίο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα είμαστε στο Champions League."

O Sturridge άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό τελείωμα στο London Stadium, εκμεταλλευόμενος την άψογη πάσα του Philippe Coutinho.

"Ένιωσα έντονα. Χαίρομαι που ξεκινάω και που παρέχω ευκαιρίες για τα παιδιά. Ήταν μια σπουδαία νίκη για μας.

"Είναι σημαντικό για όλους στο σύλλογο. Είμαστε καλά τις τελευταίες βδομάδες, αλλά ίσως έπρεπε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς σε κάποια παιχνίδια.

"Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, δείξαμε ποιοι είμαστε, δουλέψαμε σκληρά, κρατήσαμε καλά τη μπάλα και κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής.

"Είναι υπέροχο συναίσθημα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας. Ήρθαμε εδώ με την κατάλληλη στάση. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και είναι υπέροχο να παίρνεις την νίκη."

O Adam  Lallana απέδωσε φόρο τιμής στον Sturridge για την συνεισφορά του στην νίκη επί των Hammers.

"Τα εύσημα στον Studge. H κίνησή του ήταν παγκόσμιας κλάσης και το τελείωμα ακόμα καλύτερο. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε ο μάγος (Coutinho) στο πάρτι με δύο απίστευτα τελειώματα."

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης


Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.