Στο top-10 κορυφαίων κεντρικών αμυντικών ο Lovren!

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |


Ανάμεσα στους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης βρίσκεται και το όνομα του Dejan Lovren για τη φετινή σεζόν.


Αυτό έχει να κάνει με έρευνα που διεξήχθει από το CIES Football Observatory, η οποία έχει να κάνει με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης(Premier League,La Liga,Bundesliga,Ligue 1,Serie A), με απαραίτητη προϋπόθεση, να έχουν το λιγότερο 2000 λεπτά συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα του γνωστού πλέον, CIES Football Observatory, ο Κροάτης βρίσκεται στην έννατη θέση της σχετικής λίστας κεντρικών αμυντικών.

Ο Lovren διανύει την τρίτη του σεζόν με την Liverpool, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές, με την 100η συμμετοχή του να σημειώνεται στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Chelsea.

Παρά ταύτα, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, θα σημάνει την έξοδο του Lovren από τη βασική εντεκάδα, καθώς δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα.

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Liverpool έχουν καταφέρει να μπουν στο top-10 για τη θέση που αγωνίζονται.

Αυτοί είναι οι Philippe Coutinho(winger) και James Milner(full back).
Ο Philippe Coutinho βρίσκεται στην τέταρτη θέση των κορυφαίων εξτρεμ της σεζόν(μαζί με τον Insigne της Napoli), πίσω μόνο από τους Lionel Messi, Cristiano Ronaldo και τον καλό του φίλο, Neymar.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται και ο James Milner, όσον αφορά τους ακραίους αμυντικούς, πάνω από καταξιωμένα ονόματα στη θέση όπως για παράδειγμα οι Filipe Luis(6ος) και Dani Carvajal(10ος).

Ο "υπαρχηγός" της ομάδας έμεινε πίσω μόνο από τους Βραζιλιάνους Alex Sandro και Marcelo, όπως επίσης και τον David Alaba, ενώ μαζί του στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Bruno Peres.


Αυτό είχε προφανώς ως αποτέλεσμα, στην κορυφαία εντεκάδα της σεζόν για την Premier League(σύμφωνα πάντα με την έρευνα αυτή), να βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Πιο κάτω το σχετικό "τιτίβισμα" με την εντεκάδα της σεζόν.




Για όλα τα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*




Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.