Τον πρώτο λόγο για Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ!


Όπως είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για ενίσχυση στην άμυνα. Ο Ολλανδός αμυντικός έκανε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Σαουθάμπτον και έχει τραβήξει και με το παραπάνω τα βλέμματα των κορυφαίων ομάδων του Νησιού.

Στις τάξεις της Λίβερπουλ όμως, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα εξασφαλίσουν την υπογραφή του 25χρονου, τον οποίο ο Κλοπ θεωρεί παίκτη-κλειδί που θα ανεβάσει ένα επίπεδο την πρώτη ομάδα.

Πηγές κοντά στο περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως προτίμησή του είναι η Λίβερπουλ, κάτι που αυξάνει κατά πολύ τις ελπίδες των Ρεντς να κάνουν δικό τους τον παίκτη, για τον οποίο ετοιμάζονται να δαπανήσουν ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Φαν Ντάικ βρίσκεται και η Μάντσεστερ Σίτι, που σύμφωνα με ρεπορτάζ επιθυμεί να προσφέρει στον Ολλανδό συμβόλαιο 180.000 λιρών/εβδομάδα για να τον προσελκύσει, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει Τσέλσι και Άρσεναλ επίσης.

Στην Λίβερπουλ πιστεύουν πως ο παίκτης δεν θα αποφασίσει με μοναδικό κριτήριο το χρηματικό κομμάτι για το που θα συνεχίσει την καριέρα του και είναι αισιόδοξοι πως θα περάσει την πόρτα του Άνφιλντ.


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.