Πείσμα για Salah - Τον αποχαιρετούν οι Ιταλοί!

Η Liverpool ετοιμάζει νέα προσφορά στη Roma για τον Αιγύπτιο, τη στιγμή που οι φίλαθλοι της τελευταίας τον αποχαιρετούν στο twitter.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο Mohamed Salah ήταν στη μεταγραφική λίστα του Brendan Rodgers το 2014, όμως τελικά κανείς δεν έβαλε το τικ δίπλα στο όνομά του, αφού ο παίκτης κατέληξε στην Chelsea. Το ξεπέταγμα του στη Βασιλεία δεν είχε ανάλογη συνέχεια στους Λονδρέζους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα για την Ιταλία και τη Roma. Εκεί ξαναβρήκε τον εαυτό του και, με αποκορύφωμα τη σεζόν που τελείωσε, όπου σκόραρε 14 φορές στο πρωτάθλημα και έδωσε 11 ασίστ, τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον του Jurgen Klopp.

Η πρώτη προσφορά της Liverpool υποσχόταν £28εκ.,ωστόσο είδε τη Roma να δίνει αρνητική απάντηση. Ο Klopp, όμως, δεν θα παρατήσει εύκολα την περίπτωση του Αιγύπτιου εξτρέμ, και όπως γίνεται κατανοητό από το ρεπορτάζ, σύντομα μια δεύτερη προσφορά θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η Roma φέρεται να ζητά για τον Salah τουλάχιστον £10εκ. παραπάνω, όμως πληροφορίες από την Ιταλία επισημαίνουν πως θα χρειαστεί να ισοσταθμίσει τους λογαριασμούς στα βιβλία της μέχρι το τέλος του Ιουνίου, γεγονός που πιθανώς να αναγκάσει τη Διοίκηση της να συμβιβαστεί σε deal με όρους και bonuses.

Επιπλέον, μπορεί αυτή τη στιγμή ο Salah να κερδίζει £3εκ. από το συμβόλαιό του, αλλά οι Ρωμαίοι σκοπεύουν να μειώσουν τον προϋπολογισμό στα συμβόλαια, από 90εκ€ σε 80εκ.€, και μάλιστα να αυξήσουν τις αποδοχές του Naiggolan σε βάρος άλλων παικτών. Ο Αιγύπτιος θέλει περισσότερα,τη στιγμή που η ομάδα του δεν μπορεί να τα προσφέρει. 

Επομένως, η συμφωνία Liverpool-Roma δεν θα αργήσει και εκτός απροόπτου, ο παίκτης που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του στην Ιταλία, θα συνεργάζεται με τον Jurgen Klopp τη νέα σεζόν.

Οι φίλαθλοι της Roma, πάντως, ήδη άρχισαν να τον αποχαιρετούν στο Twitter.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.