Παραμένει στο κυνήγι του Van Dijk η Liverpool


Η Liverpool παραμένει στο κυνήγι του Virgil Van Dijk - παρόλο τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο αμυντικός της Southampton αποφάσισε το μέλλον του, όπως ενημερώνει η Liverpool Echo.


Άρθρα εχθές το βράδυ, έγραφαν ότι η Manchester City είχε κερδίσει την κούρσα για να υπογράψει τον διεθνή Ολλανδό, κερδίζοντας τη μάχη από τους Reds και την Chelsea, με ένα ποσό που άγγιζε τις 60 εκατομμύρια λίρες.
Ωστόσο, αυτές οι προτάσεις είναι σε πρώιμο στάδιο, με τον παίκτη να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τριπλής μάχης για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του.

Ο Van Dijk είναι ο κορυφαίος στόχος της Liverpool το φετινό καλοκαίρι με την ομάδα να θέλει να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφών για να φέρει στο Anfield τον 25χρονο και να τον καταστήσει έναν από τους υψηλότερους αμοιβόμενους.
Οι Reds έχουν ενθαρρυνθεί από τα σχόλια που έλαβαν από τους εκπροσώπους του Van Dijk, με τον Jurgen Klopp να πιστεύει ότι ο Ολλανδός μπορεί να βελτιώσει άμεσα την άμυνα της Liverpool.

Δημοσιεύματα χθες το βράδυ ισχυρίστηκαν ότι ο van Dijk είχε συμφωνήσει για μια πενταετή συμφωνία ύψους £200.000 την εβδομάδα με την ομάδα του Pep Guardiola, λίγες μέρες μετά τη φήμη ότι η Manchester City ήταν έτοιμη να προσφέρει 180.000 λίρες την εβδομάδα.
Ωστόσο, η Liverpool είναι βέβαιη ότι η απόφαση του van Dijk δεν θα περιοριστεί αποκλειστικά στα χρήματα, πιστεύοντας ότι ο παίκτης έχει εντυπωσιαστεί από το όραμα του Klopp για την ομάδα.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.