Ο Klopp για τους Coutinho, Lallana και την Tranmere

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...

Ο Jürgen Klopp αναμένει να δώσει στο μεγαλύτερο μέρος της ομάδας του αγωνιστικά λεπτά απέναντι στη Tranmere Rovers αύριο(σ.σ. σήμερα) το βράδυ, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη σύνθεση του για το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού πριν από την σεζόν.










Οι Κόκκινοι θα κάνουν το σύντομο ταξίδι μέσω της σήραγγας του Mersey για να ξεκινήσουν το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας για τη σεζόν 2017-18.

Ερωτηθείς αν είχε καταλήξει στην ενδεκάδα, ο Klopp είπε:

  '' Όχι, όχι λεπτομερώς επειδή δεν το σκέφτηκα - γιατί θα έπρεπε; Είχαμε μια προπόνηση με τρέξιμο την Τρίτη και αυτό είναι καλό γιατί έπρεπε να το κάνουμε αυτό γιατί κάθε μέρα έχουμε προπονηθεί δύο φορές.

  ''Την Τετάρτη το πρωί(σ.σ. σήμερα) θα κάνω τη σύνθεση, αλλά όλοι που μπορούν να τρέξουν, αν θέλετε, θα παίξουν! Οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, έχουμε μια όμορφη και μεγάλη ομάδα αυτή τη στιγμή. Μικρά προβλήματα εδώ, μικρά προβλήματα εκεί, αλλά όχι πάρα πολλά.

  ''Έχουμε περισσότερους από 20 παίκτες αυτή τη στιγμή και ακόμη περισσότερους τερματοφύλακες, αλλά δεν ξέρω ποιος θα ξεκινήσει αύριο. Δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα τόσο πολύ, αλλά όποιος έρχεται στο Tranmere θα τον δούμε, αλλά και σχεδόν όλους αυτούς που είναι διαθέσιμοι.''


Δύο παίκτες που δεν θα συμμετάσχουν είναι ο Adam Lallana και ο Philippe Coutinho, οι οποίοι επέστρεψαν στο Melwood την Τρίτη το πρωί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Το δίδυμο έχει μια εξωτερική πιθανότητα να παίξει με τη Wigan Athletic την Παρασκευή το βράδυ, αλλά σίγουρα θα συμμετάσχει στα παιχνίδια του Premier League Asia Trophy στο Hong Kong την επόμενη εβδομάδα.

Ο Klopp είπε:

  ''Ήταν καλό να τους δω - φαινόταν καλά ξεκουρασμένοι, θα έλεγα! Τα μαλλιά του Adam έχουν ξαναγίνει λίγο μεγάλα ... Δεν τον είχα δει για έξι ή επτά εβδομάδες. Ο Phil μοιάζει πολύ καλά, οπότε είναι πάντα καλό αυτό - ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν τον να μην τον έχεις τριγύρω σου σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο περίεργα, αλλά τώρα που επέστρεψε, νιώθω πολύ καλύτερα!

  ''Σχεδόν όλοι οι παίκτες θα παίξουν στο Tranmere. Φυσικά, όχι ο Adam και ο Phil - έφτασαν μόνο την Τρίτη και πρέπει να προπονηθούν τώρα, τότε θα δούμε πόσο μακριά βρίσκονται πριν από το παιχνίδι με τη Wigan. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα το δοκιμάσουμε αυτό, οπότε στη Σιγκαπούρη θα είναι σίγουρα μέρος της ενδεκάδας.''










Την Τρίτη σημειώθηκε η έβδομη ημέρα της προετοιμασίας της Liverpool, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και περιείχε κυρίως διπλές προπονήσεις καθώς ο Klopp και οι συνεργάτες του θέλουν να φτάσουν την ομάδα σε top κατάσταση.

" Ήταν καλό", δήλωσε ο Γερμανός σχετικά με την προετοιμασία μέχρι στιγμής. "Είδατε από σήμερα ότι είχαμε μια όμορφη και μεγάλη ομάδα προπόνησης και φυσικά δεν είναι η τελική ομάδα - αυτό είναι ξεκάθαρο - αλλά όλα καλά μέχρι στιγμής.

  ''Οι δοκιμές ήταν καλές και τα αγόρια επέστρεψαν πραγματικά καλά, έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν και μου αρέσει αυτό. Ξέρω σε αυτόν τον κόσμο ότι έπρεπε να το πω ακόμα κι αν δεν ήταν έτσι γιατί όλα τα άλλα θα δημιουργούσαν μεγάλες ιστορίες, αλλά το ωραίο είναι ότι είναι η αλήθεια. Ήρθαν πραγματικά σε καλή κατάσταση, έτσι ξεκινήσαμε από ένα καλό σημείο.

  ''Η προσαρμογή σε αυτή την ένταση και πάλι είναι πάντα μια πρόκληση για όλους μας, αλλά έχει αναπτυχθεί καλά μέχρι στιγμής. Τώρα έχουμε το πρώτο παιχνίδι και αυτό είναι ένα ωραίο πράγμα γιατί γι'αυτό το κάνουμε όλοι - για να παίξουμε τα παιχνίδια σε κάποιο σημείο. Νόμιζα ότι μια εβδομάδα χωρίς να έχει νόημα ένα παιχνίδι είναι καλά και τώρα μπορούμε να πάμε στο Tranmere και να παίξουμε εκεί.''


Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.