Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δανεικούς που επιστρέφουν

Η νέα σεζόν 2017-2018 ξεκινάει σε λίγες μέρες και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Liverpool ήδη έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής ώστε κάποιοι να μείνουν στην ομάδα.


Danny Ward - Huddersfield


 O Danny Ward, ήταν κάτω από τα δοκάρια της Huddersfield και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Premier League.

 Mamadou Sakho – Crystal Palace


 Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα χρώματα της Crystal Palace 8 φορές και βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Ωστόσο έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο των κόκκινων για να ξεκινήσει την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.


 Jon Flanagan – Burnley


 O Flanagan όταν μετακόμισε στο Burnley ευελπιστούσε να πάρει πίσω την καριέρα του και να ξεφύγει από τον τραυματισμό που διέρκισε 2 χρόνια, όμως δεν έγιναν τα πράγματα όπως ακριβώς ήθελε. Τις τελευταίες μέρες επέστρεψε πίσω στο Liverpool και ελπίζει να είναι στα σχέδια του Jurgen Klopp για τη νέα σεζόν.


 Lazar Markovic – Hull


 Ο Markovic είναι μακριά από το Anfield τα τελευταία δύο χρόνια για χάρη τριών δανεισμών. Την τελευταία σεζόν ήταν στη Hull αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει στη Premier League. Ωστόσο η απόκτηση του Mohamed Salah δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για τον Lazar που βλέπει το Anfield να απομακρύνεται.

Δεν είναι όμως οι μόνοι ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στο στρατόπεδο των κόκκινων. Ο Ryan Fulton, ο οποίος μεταφέρθηκε στην ομάδα της Chesterfield στις 9 Ιουλίου 2016 και μέτρησε 22 εμφανίσεις. Ο Adam Bogdan επιστρέφει και αυτός από την Wigan, ο ίδιος μέτρησε 17 συμμετοχές. Ο Ryan Kent μετακόμισε στην Barnsley και μέτρησε 42 συμμετοχές. Μεγαλύτερη στιγμή του ήταν όταν σκόραρε το πρώτο του goal (νίκησε 4-0) απέναντι στην Rotherham United. O Allan την σεζον 2016-27 μεταφέρθηκε με δάνειο στην Hertha BSC και μέτρησε 15 συμμετοχές. Άλλοι που επιστρέφουν είναι ο Taiwo Awoniyi από την ομάδα NEC, Andre Wisdom από Red Bull Salzburg, o Pedro Chrivella από τους  GO Ahead Eagles, o Cameron Brannagan από την Fleetwood Town και τέλος ο Jack Dunn από τους Tranmere Rovers.


Όλοι τους αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε διαφορετικές ομάδες αλλά έχουν έναν κοινό στόχο ο καθένας τους ξεχωριστά. Να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp.

Κυριάκος Σιδηρόπουλος 
Share on Google Plus

About Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.