Ήρθε το LiverpoolFans.grTV στο YouTube! (video)

Το LiverpoolFans.gr αναβαθμίζεται και προσφέρει μια νέα εμπειρία ενημέρωσης και συμμετοχής στους αναγνώστες του! 

Η αγαπημένη σας σελίδα προχωρά ακόμα ένα βήμα παραπέρα στη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση. Πλησιάζοντας τις 18.000 likes, είμαστε πλέον σίγουροι πως το LiverpoolFans.gr έχει λάβει την εμπιστοσύνη σας. Θετικά μηνύματα και σχόλια σας μας...αναγκάζουν να αντιμετωπίσουμε το "παιδί" μας πιο επαγγελματικά. Η ανιδιοτελής, ερασιτεχνική μας προσπάθεια να αποκτήσει ιδιοτέλεια: την έγκυρη και επαγγελματική σας ενημέρωση.

Έτσι, ύστερα από το Twitter (https://twitter.com/LiverpoolFansGR), ύστερα από το Instagram (https://www.instagram.com/liverpoolfansgr), το LiverpoolFans.gr δημιουργεί το δικό του κανάλι στο YouTube! LiverpoolFans.grTV! 


Τι περιλαμβάνει το νέο αυτό εγχείρημα?

Στο νέο μας κανάλι θα φιλοξενούνται ενημερωτικές εκπομπές, καθώς και εκπομπές όπου θα απαντούμε στις δικές σας ερωτήσεις. Όλα αυτά σε χαλαρό κλίμα και χιουμοριστικό ύφος. Επιπλέον, πολύ σημαντική είναι η δική σας συνδρομή στη συγκέντρωση υλικού. Χαρακτηρίσαμε το LiverpoolFans.grTV ως "ένα κανάλι φτιαγμένο για τους αναγνώστες: το κανάλι των φιλάθλων". Είναι επομένως στο χέρι σας να μας επιβεβαιώσετε. Πώς; Στέλνοντας μας τα δικά σας videos από επισκέψεις στο Anfield, εμπειρίες από εκδρομές και μοναδικές στιγμές με την ομάδα!

Το LiverpoolFans.grTV είναι το κανάλι των Ελλήνων Liverpudlians! Ελάτε να το απογειώσουμε!

Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.