"Ο Κουτίνιο μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στη Λίβερπουλ"

Ο Νεαρός Βραζιλιάνος, με την παραμονή του στη Λίβερπουλ, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα, σύμφωνα με τον Άνταμ Λαλλάνα.


  Ο μέσος τον "Ρεντς" είναι βέβαιος ότι οι "σειρήνες" της Μπάρτσα, δεν θα επηρεάσουν τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα αποτελέσει τον "μπροστάρη" της ομάδας στην προσπάθεια της να επιστρέψει στις επιτυχίες την ερχόμενη σεζόν.

  Οι Καταλανοί "γίγαντες" έκαναν πρόταση 72εκ λιρών, η οποία απορρίφθηκε αμέσως, καθώς η Λίβερπουλ δεν πουλάει τον Κουτίνιο και φαίνεται αμετάπειστη.

  Ερωτώμενος εάν ο Φιλίπε είναι χαρούμενος στην ομάδα, ο Άνταμ απάντησε "φυσικά, είναι φανταστικός παίκτης. Είναι λογικό αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για αυτόν".

  "Πιθανότατα, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για αρκετούς παίκτες της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε "μεγάλα πράγματα" εδώ και ο Κουτίνιο θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό"

  "Βρίσκεται στη ελίτ των ποδοσφαιριστών και δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσει να βρίσκεται στην ελίτ μένοντας και πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα με την Λίβερπουλ"

  "Είμαστε τεράστιος σύλλογος, παίζουμε στο Champions League, εντάξει, πρέπει πρώτα να προκριθούμε μέσω των play-off. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους όπως αυτός ή η Premier League πρέπει να κρατάμε παίκτες όπως ο Φιλίπε."

  Μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο περασμένο πρωτάθλημα, ο Άνταμ Λαλλάνα είναι κεφάτος για την νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοππ.

  "Έχουμε έναν προπονητή που είναι πεπειραμένος και έχει κερδίσει "ασιμικά".
βελτιωνόμαστε κάθε χρονιά και πρέπει να βελτιωθούμε και φέτος ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα."

  "Υπάρχει απίστευτη ποιότητα στην Premier League και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη σεζόν, ωστόσο πιστεύουμε στους εαυτούς μας."

  Όσον αφορά την επιστροφή του αρχηγού, Τζόρνταν Χέντερσον, ο 29χρονος μέσος δήλωσε:
"είναι πολύ καλό που επέστρεψε ο Τζόρνταν, δεν είναι μυστικό πως είμαστε πολύ καλοί φίλοι"

  "Έλειψε πάρα πολύ από την ομάδα. Όχι μόνο η ποιότητά του αλλά και ο ρόλος του στο σύνολο"
  "Βλέποντας τον στα τελευταία παιχνίδια, κάποιος, μπορεί να καταλάβει την ¨κλάση" που φέρνει στην ομάδα. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό από τους υπόλοιπους.
 "Το ξέρει και ο ίδιος πως έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ώστε να φτάσει στην κατάσταση που θέλει, ωστόσο είναι σπουδαίο που επέστρεψε."

  Ο Λαλλάνα, είναι χαρούμενος να επωμιστεί περισσότερες ευθύνες μετά την αποχώρηση του Λόυκας.

  "Ο Λούκας ήταν φοβερός. Έπαιζε μεγάλο ρόλο στο σύνολο και τώρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να καλυφθεί το κενό που άφησε. Αν εγώ, με την εμπειρία μου, μπορώ να βοηθήσω τους νεότερους παίκτες, θα είμαι πού χαρούμενος να το κάνω."

  Κλείνοντας, για τον τελικό του Premier League Asia Trophy, o Λαλλάνα δήλωσε:
"Είναι δύσκολο. Πρέπει να είναι δύσκολο. Οι δύσκολες καταστάσεις μας φέρνουν πιο κοντά και μας δένουν σαν σύνολο"

  "Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας εναντίον της Λέστερ. Τους χρωστάμε κάτι από το τελευταίο ματς. Το περιμένω πως και πως"







Επιμέλεια:Δημήτρης Γκουτρίδης.
Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.