Dejan Lovren: "Περήφανος που η Liverpool πιστεύει σε μένα"


Ο Dejan Lovren θέλει να συνεχίσει να κάνει μια συνεπή πορεία με την φανέλα της Liverpool, ανεξάρτητα από το εάν θα αντιμετωπίσει νέο ανταγωνισμό από τον Virgil Van Dijk αυτή τη σεζόν σε περίπτωση που αποκτηθεί.



Ο Κροάτης ξεκίνησε σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν, μια σεζόν που η Liverpool είχε πολλούς τραυματισμούς.
Ο Jurgen Klopp θέλει να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή με την απόκτηση του Virgil van Dijk αυτό το καλοκαίρι, αν και το ενδιαφέρον τελείωσε δημοσίως με την ομάδα να ζητά συγγνώμη από την Southampton, ωστόσο εν μέσω προτάσεων μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για τον Ολλανδό, με τον Lovren να επικεντρώνεται στη διατήρηση και βελτίωση, ανεξάρτητα από το ποιος θα ξεκινά βασικός.

Ο Κροάτης, ερωτηθείς για τον van Dijk, είπε: "Δεν μπορώ να μιλήσω γι 'αυτό, απλά θέλω να επικεντρωθώ στη Liverpool και την ικανότητά μου, νομίζω ότι το μεγαλύτερο πράγμα είναι να βελτιωθώ."

"Είμαστε στην προετοιμασία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί, θέλω να είμαι έτοιμος στο 100%, την περασμένη σεζόν, κάτι συνέβη σαν τραυματισμός ή ασθένεια και στη συνέχεια βρισκόμουν δύο βήματα μακριά από την ετοιμότητα μου και χρειάστηκε μια καλή αποθεραπεία για να ξαναγυρίσω, έτσι προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ."

"Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι πολύ περήφανος που η Liverpool πιστεύει σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω εδώ, είναι χαρά να είμαι με μια ταλαντούχα ομάδα."

Ο Lovren έκανε το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν εναντίον της Wigan την Παρασκευή το βράδυ, αγωνιζόμενος 45 λεπτά στην ισοπαλία με 1-1.
Το παιχνίδι ήταν πιο αξιοσημείωτο για το ντεμπούτο του Mohamed Salah, με τον Αιγύπτιο να ανοίγει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, με τον Κροάτη να εντυπωσιάζεται με αυτό που είδε τόσο από τον Salah όσο και από τον Dominic Solanke.
"Ο Mane είχε τον τραυματισμό του και τον χάσαμε", πρόσθεσε. "Είδαμε τον Salah την Παρασκευή και θα δούμε περισσότερες από τις ιδιότητές του. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο, καθώς έχει μόνο έξι μέρες μαζί μας και όλα είναι εντελώς καινούργια για εκείνον, αλλά νομίζω ότι θα είναι τέλειος σε αυτό το σύστημα."

"Νομίζω ότι ο Salah και ο Solanke έχουν τις ιδιότητές τους και ο Jurgen ξέρει τι χρειάζεται για να βελτιωθεί η ομάδα, νομίζω ότι έκανε μια καλή επιλογή.
Αυτοί οι τύποι δουλεύουν πολύ σκληρά στο γήπεδο και στην προπόνηση, οπότε είναι πάντα καλό να καλωσορίζουμε παίκτες σαν αυτούς."

"Οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες όπως ο Mane, ο Phil, έτσι νομίζω ότι θα είναι δύσκολη δουλειά να φτάσουμε στην πρώτη ενδεκάδα με τόσους πολλούς καλούς παίκτες".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.