Προχωράει του Keita!


Ο Naby Keita θα έχει συνομιλίες με την RB Leipzig σχετικά με το μέλλον του, με τον Jürgen Klopp να είναι αποφασισμένος να φέρει τον μέσο στο Anfield!



Ο Klopp θα επιστρέψει στο Melwood αυτή την εβδομάδα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας και θέλει την ένταξη του Keita στην Liverpool της νέας περιόδου, ενώ σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα έχει ήδη γίνει επαφή και συμφωνία με τον παίκτη.

Όπως ενημερώνει ο Paul Joyce, οι Reds θα κάνουν πάλι επαφή με την RB Leipzig για τον Keita και θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα της γερμανικής ομάδας.

Η Liverpool γνωρίζει ότι η αξία του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στις 70 εκατομμύρια λίρες και είναι κατι περισσότερο από πιθανό να κάνει μια πρόταση αγγίζοντας αυτό το ποσό, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Θα υπάρξει συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση της ομάδας του, ώστε να κάνει ο ίδιος ο Keita γνωστές τις προθέσεις του και αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Ο Naby Keita είναι πρόθυμος να μετακομίσει στο Merseyside και του έχει προσφερθεί συμβόλαιο ύψους £ 130.000 την εβδομάδα από την Liverpool.

Η εβδομάδα που θα ξημερώσει αναμένεται καυτή και ίσως οριστική, ώστε ο Keita να γίνει ποδοσφαιριστής της Liverpool!

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.