Klopp: Το camp στη Γερμανία θα μας αφήσει ''αισιόδοξους, δυνατούς και τακτικά έξυπνους''

Ο Jurgen Klopp τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εβδομάδα στη Γερμανία, ώστε να βεβαιωθεί ότι η ομάδα του θα επωφεληθεί από το camp εκεί.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Οι Reds πέτυχαν τη βροχή όταν έφτασαν στο Μόναχο, καθώς προσγειώθηκαν στη Γερμανία, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η γραφική βάση τους απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη στις όχθες της λίμνης Tegernsee στις Βαυαρικές Άλπεις.

Η Liverpool θα πετάξει στο Βερολίνο το Σάββατο για να αντιμετωπίσει την Hertha Berlin πριν πάρει μέρος στο Audi Cup στο Μόναχο την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη μαζί με τις Bayern Munich, Atletico Madrid και Napoli.

"Δεν θέλαμε να είμαστε πραγματικά στο Μόναχο γιατί θέλαμε ένα σωστό μέρος προετοιμασίας", δήλωσε ο Klopp στην ECHO.

"Όταν ακούσαμε ότι θα συμμετέχουμε στο Audi Cup αποφασίσαμε να παραμείνουμε σε αυτό το μέρος. Είναι μια φανταστική περιοχή - ίσως η πιο όμορφη περιοχή σε ολόκληρη τη Γερμανία.


"Θα είναι ένα πολύ καλό μέρος. Έχουμε φανταστικά παιχνίδια με την Hertha και μετά το Audi Cup, γι 'αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό.

"Θα δοκιμάσουμε τα πάντα για να γίνουμε μια σίγουρη, ισχυρή, δυνατή και τακτικά έξυπνη πλευρά. Αυτό είναι το σχέδιο."

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία στο Hong Kong, ο Klopp είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει ότι το momentum θα διατηρηθεί στην πατρίδα του. Δεν θα υπάρξει χαλάρωση σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προπόνησης με προγραμματισμένες διπλές προπονήσεις.

Ο Γερμανός έχει πάρει στην αποστολή μαζί του, 30 παίκτες, και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Andrew Robertson.













Ο Danny Ings και ο Sadio Mane είναι ξανά πίσω καθώς ακολουθούν το μονοπάτι επιστροφής μετά από τραυματισμό, ενώ ο Emre Can επιστρέφει μετά από το εκτεταμένο διάλειμμα μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

  "Εξακολουθούμε να κάνουμε πλήρη προπόνηση", δήλωσε ο Klopp.

  "Είχαμε μια τρελή προπόνηση στο Hong Kong πριν παίξουμε με την Crystal Palace. Έτρεξαν έξι φορές 1000 μέτρα σε εκείνη τη ζέστη!

  "Εάν κερδίσεις ένα παιχνίδι, είναι ωραία, μπορεί να σε βοηθήσει. Εάν χάσεις ένα παιχνίδι δεν αισθάνεσαι καλά, αλλά μπορεί ακόμα να σε βοηθήσει. Θέλουμε να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. "

Ο Klopp παραδέχεται ότι η δεύτερη προετοιμασία του με τους Reds έχει μια "διαφορετική" αίσθηση σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, όταν οι παίκτες του εξακολουθούσαν να προσαρμόζονται στις μεθόδους του.

Τώρα, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας γνωρίζει ακριβώς τι αναμένεται από αυτούς, καθώς προετοιμάζονται για το μεγάλο ξεκίνημα στις 12 Αυγούστου.

  "Δεν είναι πιο εύκολο φέτος, αλλά είναι διαφορετικό", δήλωσε στην ECHO.

  "Πολλά από τα πράγματα που κάναμε το περασμένο καλοκαίρι πρέπει να τα κάνουμε και πάλι. Όταν έχεις μερικούς νέους παίκτες και μερικούς παίκτες που επιστρέφουν που δεν έχουν εμπλακεί για μερικούς μήνες τότε θα πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις πράγματα ξανά και ξανά.

  "Είναι λίγο πιο φυσιολογικό τώρα, επειδή έχουμε ήδη μια πλήρη σεζόν που δουλέψαμε μαζί. Ξέρω περισσότερα για τα παιδιά και ξέρουν περισσότερα για μένα.

  "Στην πραγματικότητα, είμαι ευχαριστημένος με τις περιστάσεις μέχρι στιγμής. Πραγματικά κάναμε ακριβώς αυτό που θέλαμε να κάνουμε στο Hong Kong.

"Και το κάναμε σε πολύ πιο δύσκολες περιστάσεις από ότι νόμιζα ότι θα ήταν. Ήταν πραγματικά καλό και τώρα θα απολαύσουμε το camp στη Γερμανία."

Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.