Klopp στον Grujic: Διοχέτευσε καλύτερα την επιθετικότητά σου

Ο Jurgen Klopp είπε στον Marko Grujic ότι πρέπει να διοχετεύσει καλύτερα την επιθετικότητά του προκειμένου να εκπληρώσει τις δυνατότητές του στη Liverpool.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...












Ο 21χρονος Σέρβος μέσος κατακρίθηκε από τον προπονητή της Crystal Palace, Frank de Boer, για μια επικίνδυνη μονομαχία με τον Wilfried Zaha κατά τη διάρκεια του Premier League Asia Trophy την προηγούμενη εβδομάδα στο Hong Kong.

Ο Grujic τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και κατέληξε να έχει μια τελευταία προειδοποίηση από τον διαιτητή Bobby Madley μετά από άλλο φάουλ.

Η Klopp έχει μεγάλες ελπίδες για την μεταγραφή έναντι £ 5,1 εκατομμυρίων από την Red Star Belgrade, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να επανέλθει μετά από έναν πρώτο χρόνο με τραυματισμούς με τους Κόκκινους.

Ωστόσο, ο προπονητής λέει ότι πρέπει να κάνει κάποιες σημαντικές προσαρμογές στο παιχνίδι του.
















  "Δεν το είδα σωστά τότε, αλλά άκουσα ότι θα μπορούσε να ήταν και κόκκινη κάρτα (για το φάουλ στον Zaha)", δήλωσε ο Klopp στην ECHO.

  "Αυτό δεν είναι καλό. Για τον Marko, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.

"Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένα πολύ ικανό παιδί. Ψηλός, γρήγορος, ταλαντούχος ποδοσφαιρικά, καλός.

  "Αλλά σε αυτές τις αμυντικές καταστάσεις, πρέπει πάντα να είσαι αρκετά νωρίς εκεί, ώστε να είσαι αρκετά κοντά για να κάνεις μια πρόκληση και όχι ένα φάουλ.

  
"Το είπα στους παίκτες μετά από μια προπόνηση όταν είχαμε μια μικρή κατάσταση με τους Divock (Origi) και Trent (Alexander Arnold).

  
" Έχει να κάνει με το πας πολύ αργά, απενεργοποιώντας τη σκέψη σου, προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση στην οποία ήσουν αργός στο μυαλό. Το μισώ αυτό.

  
" Όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να τρέξεις, όχι να κάνεις φάουλ. Κάνε περισσότερα βήματα, πήγαινε, πήγαινε, πήγαινε. Για μένα είναι μερικές φορές τεμπέλης. "


Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.