Ο Klopp για την Hertha, τον Gomez και τον Robertson

Ο Jürgen Klopp δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της Liverpool κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-0 επί της Hertha BSC στο Olympiastadion το απόγευμα του Σαββάτου.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Τα γκολ των Dominic Solanke, Georginio Wijnaldum και Mohamed Salah είδαν τους Reds να θριαμβεύουν σε ένα ματς που αμφότερες οι δύο ομάδες γιόρταζαν για τα 125 χρόνια ίδρυσης τους.

Δείτε παρακάτω τι είχε να πει ο Klopp...

Για την ένταση στο παιχνίδι της ομάδας μετά από ένα κουραστικό πρόγραμμα προπόνησης...

Αυτό περιμένω. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να είναι δύσκολο για τα αγόρια. Αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος, αλλά πρέπει να κάνουμε μερικά πράγματα, αυτό κάναμε χθες και την προηγούμενη μέρα. Σήμερα(σ.σ. χθες) είχαμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι για να έρθουμε εδώ: λεωφορείο, αεροπλάνο, λεωφορείο, ξενοδοχείο, λεωφορείο, εδώ - αυτό δεν συμβαίνει συνήθως σε έναν αγώνα, αλλά θέλαμε να δυσκολευτούμε. Θα μπορούσατε να δείτε μετά από μισή ώρα, ότι ήταν σαν μας πήρε κάποιος την ενέργεια. Οι παίκτες πίστευαν ότι έγινε ήδη η δουλειά και η Hertha ήρθε και πάλι και ήταν πιο δύσκολο για εμάς, ήμασταν λίγο αργοί σε διαφορετικές καταστάσεις, έτσι είχαν στιγμές. Μετά από το 1-0, θα μπορούσαμε να δεχτούμε ένα γκολ, αλλά ο Simon [Mignolet] ήταν εκεί, αμυνθήκαμε τότε με πάθος όταν η οργάνωση δεν ήταν πια εκεί. Είμαι καλά με αυτό - Όσο κερδίζεις, αυτό είναι το κύριο πράγμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, επίσης, σημειώσαμε μόνο ένα γκολ, αλλά μετά κοντρολάραμε το παιχνίδι, αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά επειδή οι παίκτες θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να το κάνουν. Φαινόταν πραγματικά ώριμο, είμαι ευχαριστημένος με αυτό.

Για την συνεννόηση μεταξύ Coutinho - Salah...

Νομίζω ότι παίκτες όπως αυτοί(ο Phil και ο Mo) κατανοούν ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι καλό σε παίκτες αυτής της ποιότητας. Το πέρασμα ήταν ωραίο και το τελείωμα δεν ήταν πολύ κακό επίσης.

Για την αναγκαστική αλλαγή στην ενδεκάδα του Divock Origi...

Ένιωσε μόνο μια κράμπα, ήταν σχεδόν το ίδιο με αυτό που νιώθει ο Dejan [Lovren] πριν από το παιχνίδι και γι 'αυτό είπαμε: 'Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρουμε κάποιο ρίσκο σήμερα'.










Για τον Joe Gomez...

Χθες το βράδυ είχα μια άλλη ομιλία μαζί του. Όταν ήρθα εδώ στη Liverpool, τον είδα για 20 λεπτά στην U21 και στη συνέχεια είδα τον τραυματισμό και σκέφτηκα, «Θεέ μου». Όλοι μου είπαν τι θαυμάσιος παίκτης είναι, τι μεγάλο ταλέντο και όλα αυτά. Όταν επέστρεψε, τραυματίστηκε, όταν επέστρεψε ήταν βαρύς - πολλοί μύες όπου δεν χρειάζεσαι μυς, αν δεν θέλεις να πας στην παραλία ή οτιδήποτε άλλο. Έπρεπε να εργαστούμε σε αυτό και τώρα είναι πίσω. Έχασε βάρος, είναι πραγματικά σε καλή φυσική κατάσταση, νιώθει έτοιμος, έτσι είναι σωστό. [Υπάρχουν] ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν - η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι ήταν πραγματικά καλή σήμερα(σ.σ. χθες) αλλά μπορεί να βελτιωθεί, πρέπει να είναι λίγο πιο επιθετικός. Σε όλη την πλευρά είναι απίστευτα σημαντικός για εμάς τώρα, επειδή ο Clyne δεν είχε προετοιμασία μέχρι στιγμής. Ο Trent είναι ένας φανταστικός παίκτης αλλά και μόλις 18 και είναι προφανώς έτοιμος αλλά στην άμυνα χρειάζεται να βελτιωθεί πολύ. Χρειαζόμαστε αυτές τις διαφορετικές επιλογές και είναι καλό να τον έχουμε πίσω.

Για τον Robertson που έκανε και το ντεμπούτο του...

Νομίζω ότι θα μπορούσατε να δείτε ακριβώς σε τι είναι καλός και πού πρέπει να βελτιωθεί σε αυτά τα 45 λεπτά. Ταχύτητα, ποδοσφαιρικά ευέλικτος και καλός [με] τις σέντρες, αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει να κυριαρχεί ή θέλουμε να είμαστε μια κυρίαρχη ποδοσφαιρική ομάδα, οπότε χρειαζόμαστε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην πτέρυγα. Είναι καλός στην άμυνα αλλά σε μία ή δύο καταστάσεις [δεν ήταν] αλλά είναι πάντα έτσι στην αρχή. Τον αφήσαμε μόνο, όπως αφήσαμε τον Alberto Moreno μόνο στο πρώτο μισό, και έπειτα η Hertha είναι πολύ ισχυρή, έχουν πάρα πολλές επιλογές μέσα, έξω, μέσω των ποδιών, οτιδήποτε. Πρέπει να βελτιωθεί αλλά είναι πολύ καλό αγόρι με πολλή προοπτική. Είμαι χαρούμενος που τον έχω εδώ.

Για την ενθαρρυντική εξέλιξη της ομάδας...

Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά στην προετοιμασία πρέπει να δουλέψουμε σκληρά - ειδικά στην Αγγλία, έχεις αυτήν την προετοιμασία και στη συνέχεια μια μακρά, μακρά περίοδο. Έτσι, αυτή τη στιγμή είναι καλό που όλοι φαίνονται πραγματικά θετικοί, έτσι πρέπει να είναι. Οι νέοι παίκτες είναι ίσως καλύτεροι από ότι οι άνθρωποι πίστευαν ότι θα ήταν, έτσι είναι. Νομίζω ότι το είπαμε νωρίς, ότι θέλουμε να βασιστούμε στην ποιότητα της ομάδας από το προηγούμενο έτος, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Επί του παρόντος, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αυτό είναι τα καλύτερα νέα. Εάν μπορούμε να παραμείνουμε σε φόρμα, τότε θα είμαστε ισχυροί, έτσι είναι. Δυστυχώς, οι άλλες ομάδες είναι επίσης αρκετά ισχυρές στην Αγγλία, οπότε πρέπει να είμαστε και εμείς.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.