Ο Robertson για το ντεμπούτο του

Ο Andy Robertson συνόψισε την πρώτη του εμφάνιση με τη Liverpool με μία λέξη: 'Απολαυστική'.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Οκτώ μέρες μετά τη μεταγραφή του στο σύλλογο από τη Hull City, το αριστερό μπακ απολάμβανε μια πρώτη εμπειρία εκπροσώπησης των Reds στο γήπεδο - εναντίον της Hertha BSC στο Βερολίνο.

Ο Robertson μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και προσαρμόστηκε χωρίς πρόβλημα, καθώς ο Mohamed Salah πρόσθεσε στα προηγούμενα γκολ από τους Dominic Solanke και Georginio Wijnaldum για να σφραγίσει το 3-0.

  "Φανταστικό", είπε στο Liverpoolfc.com για το ντεμπούτο του.

  " Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι από τις αρχές Μαΐου, έτσι ήταν καλό να μπω ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το να φορέσω αυτήν τη φανέλα και να παίξω με τα παιδιά ήταν τιμή. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν πολλά άλλα που έρχονται.

  "Τα παιδιά τα πήγαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να περιμένουμε υπομονετικά στον πάγκο. Αλλά κατά το δεύτερο μισό, σκέφτηκα ότι ελέγχαμε και το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου δούλεψαν πολύ και πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν από το παιχνίδι."

Περισσότεροι από 54.000 φίλαθλοι συμμετείχαν για τη σύγκρουση μεταξύ της Liverpool και της Hertha σε μια βραδιά που κάθε ένας από τις δύο ομάδες γιόρτασε την 125η επέτειο.

Υπήρχαν αρκετοί οπαδοί του Reds ανάμεσα στο πλήθος και ένας έντονος αγώνας προετοιμασίας συμπληρώθηκε από μια πνευματική διάθεση στην εξέδρα.

    "Οι οπαδοί της Hertha ήταν φοβεροί και οι οπαδοί της Liverpool στη γωνία ήταν διαφορετικής κλάσης σε όλο το παιχνίδι", δήλωσε ο Robertson.

    " Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα για να παίξεις, ένα μεγάλο γήπεδο και είναι τα παιχνίδια που θέλεις απλά να παίξεις".

Το παιχνίδι ήρθε μετά από τρεις ημέρες ενός απαιτητικού προπονητικού καθεστώτος για τους παίκτες στη βάση τους στη Βαυαρία, έχοντας φτάσει στη Γερμανία το βράδυ της Τετάρτης.

Μια τριπλή προπόνηση είχε προηγηθεί χθες(σ.σ. προχθές) , για παράδειγμα, και η φύση του χρονοδιαγράμματος ήταν ικανοποιητική για τον Robertson μέχρι στιγμής.

  "Τα αγόρια ήταν μαζί περισσότερο από μερικούς από εμάς που ήρθαν πίσω αργά. Αρχίζουμε να κολλάμε σιγά σιγά μεταξύ μας",πρόσθεσε ο Σκωτσέζος.

  "Η προπόνηση ήταν έντονη, ήταν καλή. Είναι καλό να παίζεις ένα παιχνίδι, όλοι απολαμβάνουν να παίζουν παιχνίδια. Ήταν καλό να τελειώνεις το παιχνίδι με μια νίκη και ένα clean sheet."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.