Επιστροφή για Van Dijk, μόνο αν...


Ενημέρωση σχετικά με το θέμα του Van Dijk έβγαλε ο James Pearce το βράδυ της Κυριακής.


Συγκεκριμένα, ο έγκυρος δημοσιογράφος επισήμανε ότι η Liverpool θα επιστρέψει για τον Virgil van Dijk μόνο εάν η Southampton καταστήσει σαφές ότι είναι πρόθυμη να εξετάσει προσφορές για τον αμυντικό.

Οι Reds είναι διατεθειμένοι να σπάσουν το ρεκόρ των μεταγραφών τους για να κάνουν δικό τους με £60 εκατομμύρια τον Ολλανδό, κάνοντας τον ταυτόχρονα τον πιο ακριβό αμυντικό στον κόσμο.

Ο Van Dijk έχει στο μυαλό του μόνο την μετακόμιση στο Anfield και τις τελευταίες μέρες προπονείται μόνος του αφού έκανε την επιθυμία του γνωστή στον προπονητή της ομάδας, Mauricio Pellegrino.
Ωστόσο, η Southampton παραμένει στην ίδια στάση, λέγοντας ότι ο Van Dijk, ο οποίος έχει συμβολαιο μέχρι το 2022, δεν είναι προς πώληση, με τον προπονητή των "Άγιων" να λέει πως ο παίκτης θα επανενταχθεί στην ομάδα μόλις δεχτεί ότι μένει στον σύλλογο.

Η Liverpool ξέρει ότι πρέπει να προχωρήσει προσεκτικά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, μετά από αυτό που συνέβη τον προηγούμενο μήνα.
Οι Reds ζήτησαν συγγνώμη στην Southampton αφού κατηγορήθηκαν ότι έκαναν παράνομη προσέγγιση και δημόσια έληξαν το ενδιαφέρον τους για τον Van Dijk.

Ωστόσο, ο τεράστιος θαυμασμός του Jurgen Klopp για τον Ολλανδο δεν έχει αλλάξει.
Η Liverpool θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση με ενδιαφέρον, εάν η στάση της Southampton αλλάξει και αποφασίσουν να ακούσουν τις προσφορές και όχι να διατηρήσουν στο ρόστερ τους έναν λυπημένο παίκτη, τότε οι Reds θα κάνουν την κίνησή τους με την ελπίδα ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία.

Τέλος, σχετικά με τον Naby Keita, η Liverpool πρόκειται να αποφασίσει αυτή την εβδομάδα εάν θα καταθέσει μια τρίτη προσφορά για τον μέσο της RB Leipzig.
Η βελτιωμένη προσφορά των £66 εκατομμυρίων απορρίφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.