Alexander-Arnold: ''Δε το περίμενα ότι θα με άφηναν να εκτελέσω το φάουλ''

Ο Trent Alexander-Arnold μιλάει για τα πολύ θετικά σχόλια που δέχτηκε από τον Steven Gerrard, την τρομερή εκτέλεση φάουλ απέναντι στη Hoffenheim, καθώς και τη νοοτροπία που έχει για να διατηρήσει τη θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Το ''μαγικό'' βράδυ του Alexander-Arnold στη Γερμανία έχει τραβήξει την προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου στην Αγγλία, και όχι μόνο. Ο 18χρονος full-back, ο οποίος ''έδειξε... μπάλες'' σύμφωνα με τον Jurgen Klopp αναλαμβάνοντας την περίφημη εκτέλεση φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, εισέπραξε θετικά σχόλια και από τον θρύλο της Liverpool, Steven Gerrard. Ο Arnold δε μπορούσε παρά να τα προσέξει και να τα σχολιάσει.

''Είναι πάντα ωραίο να ακούς καλά λόγια από το είδωλό σου και ελπίζω να τον δικαιώσω.

''Είναι πάντα ωραίο να έχεις την υποστήριξή του.''

Στο 35ο λεπτό του αγώνα με τη Hoffenheim, ο Arnold πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Liverpool και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της στο Champions League. Ο μικρός σχολιάζει το εξαιρετικό του χτύπημα.

''Είναι ειλικρινά απερίγραπτο.

''Για εμένα ήταν ξεχωριστό με κάθε έννοια. Στην αρχή δεν ήξερα ότι θα μπει, αλλά ήταν ωραία εκτελεσμένο και νομίζω ότι ήταν καλό φάουλ. Είμαι χαρούμενος που μπήκε. 

''Εξασκούμαι στις εκτελέσεις φάουλ, αλλά δε το περίμενα ότι οι παίκτες της πρώτης ομάδας θα με άφηναν να το πάρω, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά στο τέλος της μέρας, με άφησαν, το έβαλα και τα πήγα καλά για την ομάδα.''

Το 1-2 που αποκόμισαν οι Reds στη Γερμανία, μόνο χαμόγελα μπορεί να αφήνει στον κόσμο της ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Anfield. Η αδράνεια της άμυνας και το γκολ που δέχτηκε η ομάδα στο τέλος όμως, δε μπορεί παρά να αφήνει μια πικρή γεύση σε όλους.

''Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη, αλλά επίσης και λίγο απογοητευμένοι με το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος.

''Ήταν άσχημο που δεχτήκαμε γκολ τόσο αργά, αλλά δε μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει, γιατί έχουμε άλλα 90 λεπτά να παίξουμε στο Anfield, και πηγαίνουμε εκεί με προβάδισμα ενός γκολ.

''Δε μπορούμε να πάρουμε τίποτα για δεδομένο, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.''

Ο Arnold έχει ήδη ολοκληρώσει δύο πολύ καλές εμφανίσεις για τη Liverpool σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, όμως γνωρίζει ότι η θέση του δεν είναι σίγουρη, δεδομένου του ανταγωνισμού που θα υπάρχει για τη θέση του δεξιού μπακ όταν επιστρέψει ο Nathaniel Clyne. 

''Προσπαθώ να πηγαίνω στο Melwood και να παλεύω για τη θέση μου κάθε βδομάδα.

''Αυτό θα κάνω από την επόμενη μόλις μέρα, επειδή δε μπορείς να πάρεις για δεδομένο ότι θα παίξεις ξανά. 

''Πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη θέση σου, και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω αυτή τη βδομάδα.''


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.