BREAKING: Πρόταση ρεκόρ για Lemar!

Η Liverpool προσπαθεί να φέρει στο Anfield τον μεσοεπιθετικό της Monaco, Thomas Lemar, με πρόταση που θα αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου!

Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Η Liverpool θέλει να κλείσει τη μεταγραφή του 21χρονου Thomas Lemar, ο οποίος κοστολογείται γύρω στις 70 εκατομμύρια λίρες, μαζί με τα μπόνους. 

Όπως επιβεβαιώνει και η έγκυρη δημοσιογράφος, Melissa Reddy, o Γάλλος διεθνής είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Anfield. 

Ο Lemar είναι το ίδιο άνετος και με τα δύο πόδια, και θα προσέθετε μεγαλύτερο βάθος στο χώρο του κέντρου, δεδομένου του τραυματισμού του Adam Lallana και του γνωστού θέματος που έχει δημιουργηθεί με τον Philippe Coutinho.

Η κίνηση αυτή δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με την ''Κουτινιάδα'', αφού η στάση των Reds παραμένει η ίδια με τον Βραζιλιάνο μέσο. 

Η Monaco είναι φυσικό να μη παρουσιάζεται τόσο ''ζεστή'' με το ενδεχόμενο της πώλησης του Lemar, καθώς ήδη έχει πουλήσει αρκετούς της παίκτες, όμως ο Divock Origi θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομμάτι του deal που θα ''γλυκάνει'' την Γαλλική ομάδα. Ο Βέλγος striker ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία δύο παιχνίδια της Liverpool, και έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από συλλόγους της Ligue 1, όπως η Lyon και η Marseille.

Ο Thomas Lemar θα ήταν μια δυναμική προσθήκη, σε μια ήδη πολύ εκρηκτική μεσοεπιθετική γραμμή της Liverpool, και μένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, λίγο πριν την εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.