Henderson: Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στους ομίλους του Champions League

Ο Jordan Henderson επιμένει ότι η Liverpool θα δώσει «τα πάντα» σε οποιαδήποτε από τις πλευρές στις οποίες θα είναι στην κλήρωση για τους ομίλους του Champions League.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Αφού ξεπέρασαν τη Hoffenheim με συνολικό σκορ 6-3 στα play-off του θεσμού, οι Reds θα ανακαλύψουν ποιες άλλες τρεις ομάδες θα βρουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αργότερα την Πέμπτη.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα βρεθεί στο pot 3 για την κλήρωση, δημιουργώντας την πιθανότητα για μερικές ομαδικές συγκρούσεις εναντίον των ελίτ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ωστόσο, ο Henderson είναι ανένδοτος ότι θα οδηγήσει τη Liverpool στη φάση των ομίλων γεμάτη εμπιστοσύνη.

Είπε στο Liverpoolfc.com: " Ήταν μια μεγάλη νύχτα εναντίον της Hoffenheim. Ένιωσα ότι ήταν μια τεράστια νύχτα για να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στο Champions League, όπου νιώθω ότι να ανήκουμε. Πρέπει να το περιμένουμε τώρα, να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως το κάναμε, με ρυθμό και νοημοσύνη, κερδίζοντας την μπάλα και δίνοντας ενέργεια. Θα δούμε ποιους θα τύχουμε στην κλήρωση. Αλλά όποιους και να τύχουμε, θα δώσουμε το καλύτερο που έχουμε.

  " Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε εναντίον όλων. Υπάρχουν μερικές φοβερές ομάδες στο διαγωνισμό, αλλά θα είμαστε σίγουροι μπαίνοντας στους ομίλους, ότι όποιους και να τύχουμε, θα δώσουμε μια καλή μάχη εναντίον οποιουδήποτε. Απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί τώρα."










Η Liverpool εξασφάλισε τη θέση της στην κλήρωση χάρη σε μια ηλεκτρική απόδοση εναντίον της Hoffenheim κάτω από τους προβολείς του Anfield την Τετάρτη το βράδυ.

Παίζοντας με το πλεονέκτημα 2-1 από την αρχική συνάντηση στη Γερμανία, οι Reds έτρεξαν με φοβερή ενέργεια απέναντι στους αντιπάλους τους και έβαλαν τρία γκολ μέσα σε 21 λεπτά χάρη σε δύο γκολ από τον Emre Can και μια ένα από τον Mohamed Salah.

Ο Roberto Firmino ολοκλήρωσε το σκοράρισμα για τους Reds στο δεύτερο μισό για να βάλει τη σφραγίδα σε μια ωραία βραδιά για την ομάδα του Klopp.

  " Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους και είμαστε ευτυχείς που επιστρέφουμε στο Champions League", συνεχίζει ο Henderson. "Πετάω στα σύννεφα για τα παλικάρια, τους οπαδούς και το σύλλογο.

  "Ξέραμε ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να έχουμε το Champions League, έτσι θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά και νόμιζα ότι το κάναμε με πολύ καλό στυλ. Υπήρξαν μερικά φοβερά γκολ και μεγάλη ένταση για να πάρουμε την μπάλα πίσω, οπότε πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τη συνολική απόδοση και το αποτέλεσμα.

  "Αυτός ήταν ο στόχος - να ξεκινήσουμε καλά και να παίξουμε τον τρόπο που γνωρίζουμε ότι μπορούμε, διότι αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Νομίζω ότι το κάναμε εξαιρετικά στα πρώτα 20/25 λεπτά και στη συνέχεια στο δεύτερο μισό, κατά καιρούς νόμιζα ότι ήταν καλό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το συνολικό αποτέλεσμα, αλλά και πάλι υπάρχουν τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε το Σαββατοκύριακο."










Ο Henderson ανιδιοτελώς απέκλεισε την ευκαιρία να σκοράρει ο ίδιος το τέταρτο γκολ της Liverpool, επιλέγοντας να πασάρει στον Firmino αφού η επιμονή του αρχηγού του έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει την μπάλα κοντά στην περιοχή της Hoffenheim και έβγαλε τον Roberto σε καθαρή θέση για γκολ.

  "Αρχικά ήμουν ένας εναντίον ενός, αλλά αργότερα έβλεπα τον Roberto να έρχεται και σκέφτηκα ότι ήταν ευκολότερο γι 'αυτόν να το βάλει στο τέρμα", είπε ο αρχηγός. "Είμαι ευτυχής γι 'αυτόν που πέτυχε ένα γκολ εναντίον της πρώην ομάδας του.

  "Έχουμε φοβερές επιθετικές επιλογές μπροστά - ο Sadio, ο Roberto, ο Mo, ακόμα και ο Emre και ο Gini όταν ανεβαίνουν, είναι φοβεροί. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό συνολικά και τώρα περιμένουμε την Κυριακή ."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.