"Πολύ ακριβός" για Crystal Palace o Sakho

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

O προπονητής της Crystal Palace, Frank de Boer δήλωσε πως θα ήθελε να εντάξει το Γάλλο στο δυναμικό της ομάδας του, ωστόσο η τιμή είναι αποτρεπτικός παράγοντας.



Ο Mamadou Sakho βρίσκεται στο ψυγείο της Liverpool για πάνω από ένα χρόνο. Αφού πέρασε ένα εξάμηνο στις ρεζέρβες, δόθηκε δανεικός στην Crystal Palace όπου υπό τις οδηγίες του Sam Allardyce πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έδωσε ζωή στους Λονδρέζους που μάχονταν για υποβιβασμό.

Ο Sakho δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Palace. O Frank de Boer, προπονητής της Crystal Palace δήλωσε πως ο Γάλλος είναι μεταγραφική προτεραιότητα για την ομάδα του, ωστόσο τα 30 εκατομμύρια λίρες που ζητάει η Liverpool είναι έξω από τις δυνατότητες της Palace.
Όλοι γνωρίζουν ότι ήταν σημαντικότατος πέρσι για την ομάδα μας, θα είναι μια "ένεση ποιότητας" για το σύλλογο. Ωστόσο είναι πολύ ακριβός για εμάς αυτή τη στιγμή.
δήλωσε ο Oλλανδός manager.

Οι συζητήσεις με την Crystal Palace αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, ενώ άλλοι πιθανοί προορισμοί για τον Sakho είναι η West Ham και η West Brom. 
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.