Klopp για Mane : Είμαι ευχαριστημένος, έχει ακόμα πολλά να μάθει

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έκρινε την έκβαση του αγώνα με το τέρμα που σημείωσε και ο Γερμανός τεχνικός, που δεν χάνει ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο των παικτών του, τον αποθέωσε, τονίζοντας παράλληλα τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν.









«Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι η ομάδα κατάφερε να μπει στην τετράδα αν και ο Sadio απουσίαζε σχεδόν τη μισή σεζόν. Δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβώς ήταν ,αλλά ήταν μία μεγάλη περίοδος. Έκανε ένα βήμα παραπάνω πέρυσι αλλά δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά του αέρα τόσο νωρίς μέσα στη χρονιά.»

«Αναμφισβήτητα είναι σημαντικός, ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι έχει την δυνατότητα να αλλάζει τη ροή ενός αγώνα και αυτό είναι συναρπαστικό. Ο Sadio μπορεί να μάθει πολλά ακόμα και αυτό επίσης είναι συναρπαστικό.»

Αναφερόμενος στο τέρμα που σημείωσε στον σαββατιάτικο αγώνα με την Crystal Palace είπε : 
«Πήρε μια απόφαση εν τέλει , πράγμα το οποίο είναι σημαντικό. Είναι εκεί στις καταστάσεις εκείνες. Δεν είναι πανομοιότυπο αλλά μοιάζει αρκετά με το goal που είχε σκοράρει στο Goodison Park. Ήταν γρηγορότερος στη σκέψη. Οι περισσότεροι συνηθίζουν όταν αναφέρουν τον Mane να μιλούν για την ταχύτητα των ποδιών του. Εγώ ξεχωρίζω όμως την ταχύτητα με την οποία σκέπτεται, η οποία τελικά είναι και το σημαντικότερο εφόδιο».

Ο Klopp είχε αποπειραθεί να υπογράψει τον Σενεγαλέζο σταρ στην θητεία του στην Borrusia Dortmund . Τα κατάφερε πέρυσι όντας προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με τον Mane να τον αποζημιώνει για την στήριξη σκοράροντας 13 goals σε 27 μόλις συμμετοχές.

Μιλώντας για τον άνθρωπο Mane στάζει μέλι: « Είναι φανταστικός τύπος , κοινωνικός, απολαμβάνεις να τον έχεις τριγύρω σου. Είναι πολύ καλό άτομο επομένως αυτό είναι θετικό. Λατρεύει απλά να παίζει ποδόσφαιρο, τίποτα άσχημο πάνω του, είναι ο τύπος ανθρώπου που είναι κοινωνικός με όλους, δίχως κλειστά γκρουπ εδώ και εκεί. Συμπαθεί όλα τα παιδιά, αλλά είναι ικανός και μοναχός του. Ξοδεύει χρόνο και με την οικογένεια του παρά τον περιορισμένο χρόνο λόγω του φόρτου εργασίας.»


Επιμέλεια: Γιάννης Δασκολιάς
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.