Divock Origi: "Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι σημαντικός παίκτης"

Ο Divock Origi μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Atletico Madrid, δήλωσε ότι αισθάνεται «τέλεια» για την ικανότητα του, ξεπερνώντας γρήγορα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Βέλγος επιθετικός αναμενόταν να χάσει και τα δύο παιχνίδια της Liverpool στο Audi Cup, εξαιτίας ενός μικρού προβλήματος που είχε υποστεί πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Hertha BSC, όταν και τον αντικατέστησε ο Dominic Solanke στην αρχική ενδεκάδα.

Όμως, ο Origi ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Μαδριλένους, 24 ώρες αργότερα μετά τη νίκη κόντρα στην Bayern όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο 22χρονος δεν πέρασε απαρατήρητος από το ματς, καθώς κέρδισε το πέναλτι για την ισοφάριση της Liverpool με τον Roberto Firmino, ενώ σκόραρε και από την άσπρη βούλα στην διαδικασία των πέναλτι.

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε καλά μετά το παιχνίδι, ο διεθνής Βέλγος δήλωσε στο Liverpoolfc.com: "Ναι, είχα ένα μικρό τραύμα στον τένοντα μου, αλλά έκανα τα πάντα για να επιστρέψω γρήγορα και αισθάνθηκα πολύ καλά.
Στο γυμναστήριο αισθάνομαι τέλεια και νομίζω ότι με βοηθάει πολύ στο γήπεδο, μπορώ να κάνω πολλά τρεξίματα και να προσθέσω πράγματα στην ομάδα και είναι κάτι που μου αρέσει".

"Ως ομάδα, πρέπει απλώς να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στη φυσική μας κατάσταση, να συνεχίζουμε να αναλύουμε τα παιχνίδια μας και να μαθαίνουμε από αυτές τις στιγμές, οι οποίες είναι "σπέσιαλ" ερχόμενοι αντιμέτωποι με την Atletico και την Bayern, δύο κορυφαίες ομάδες, είναι προετοιμασία για το τι μπορεί να συμβεί στο Champions League και γι'αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην διοργάνωση".

"Ήταν ενδιαφέρον να παίξουμε ενάντια στην Atletico γιατί γνωρίζουμε ότι είναι μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα.
Νομίζω ότι σε κάποιες πτυχές μπορούμε να βελτιωθούμε, ενώ σε ορισμένες άλλες κάναμε καλά πράγματα, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι όλοι μαζί".

"Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό να χάνουμε, αλλά φυσικά πρέπει να μάθουμε από αυτό.
Νομίζω ότι γενικά στην προετοιμασία μέχρι τώρα έχουμε κάποιες πολύ καλές στιγμές και δεν μπορούμε να τις ξεχάσουμε.
Πρέπει να χτίσουμε πάνω στην φυσική μας κατάσταση και πρέπει να είμαστε θετικοί για το μέλλον και το πρώτο παιχνίδι της σεζόν".

Ο Origi πιστεύει ότι η τακτική προσέγγιση του Jürgen Klopp είναι χρήσιμη για τους επιθετικούς και θέλει να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα αυτή τη σεζόν.
"Το απολαμβάνουμε πολύ, έχουμε την ελευθερία σε αυτή την ομάδα να εκφραστούμε και αυτό είναι διασκεδαστικό.
Ως επιθετικός, μπορείς να βρεθείς στα πλάγια, μπορείς να παίξεις μπροστά, μπορείς να γυρίσεις στη μεσαία γραμμή, οι παίκτες προσαρμόζονται, έτσι νομίζω ότι έχουμε μια πολύ ευέλικτη ομάδα, πολύ ταλαντούχα με πολλές επιλογές, η οποία είναι καλή για την έναρξη της σεζόν".

"Ως παίκτης, πρέπει πάντα να είσαι βέβαιος και κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις δικές του ιδιότητες για να μπορέσει να δώσει κάτι στην ομάδα.
Αν ο προπονητής θέλει να με βάλει, είμαι έτοιμος.
Για μένα, ο ανταγωνισμός ήταν πάντα υγιής, με ωθεί να δουλέψω σκληρότερα και είμαι σίγουρος πως θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι σημαντικός παίκτης αυτή τη σεζόν".


Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.