Έτοιμο για την έναρξη της σεζόν το Anfield!

Η ''μεταμόρφωση'' του Anfield αυτό το καλοκαίρι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, και το θρυλικό γήπεδο της Liverpool είναι έτοιμο για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Οι άνθρωποι των Reds έθεσαν σε εφαρμογή περισσότερα από 70 κατασκευαστικά project, σε διάφορα μέρη του γηπέδου, και οι εργασίες φτάνουν πλέον στο τέλος τους, βελτιώνοντας συνολικά το γήπεδο σε αρκετούς τομείς. 

Οι υποστηρικτές της ομάδας μπορούν να περιμένουν τα εξής: 

Περισσότερες από 250 θέσεις για άτομα με αναπηρία, με βελτιωμένες οπτικά θέσεις για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους με ειδικές ανάγκες

Το project προέβλεπε αύξηση αυτών των θέσεων από 195 σε 250, και εν τέλει πρόσθεσε 150 extra θέσεις στο Anfield.
  • Καινούριος χλοοτάπητας για τη βελτίωση των συνθηκών παιχνιδιού
Η βελτίωση του χλοοτάπητα περιλαμβάνει επίσης σύστημα αυτόματου ποτίσματος, όπως και σύστημα θέρμανσης για να μην παγώνει το έδαφος τον χειμώνα.
  • Καινούριο και βελτιωμένο store για τους υποστηρικτές της ομάδας
Το νέο store αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη Liverpool. Η αγοραστική εμπειρία των υποστηρικτών της ομάδας θα γίνει ακόμα καλύτερη, καθώς το νέο αυτό store είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το προηγούμενο, και περιλαμβάνει πολύ περισσότερα προϊόντα και καφετέρια. 
  • Βελτιωμένα Fan Zones γύρω από το στάδιο
Οι βελτιώσεις αυτές περιλαμβάνουν νέα μέρη για φαγητό και συναντήσεις των φιλάθλων πριν τους αγώνες, ώστε να χτίζεται το κλίμα πριν εισέλθουν στο Anfield.

Μιλώντας για τα έργα στο γήπεδο των Reds, ο διευθυντής επιχειρήσεων της ομάδας είπε: ''Βιώνουμε ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι σε θέματα παροχών. Αυτά τα project αποδεικνύουν την δέσμευση από τους ιδιοκτήτες μας να επενδύσουν στο Anfield.

''Ως ποδοσφαιρική ομάδα, πάντα προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα για τους φιλάθλους μας. Ελπίζουμε ότι θα ευχαριστηθούν ακόμη περισσότερο την μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το στάδιό μας.

''Συνεχίζουμε την ανάπτυξη του Anfield. Στις μέρες των αγώνων έχουμε παραπάνω από 2.200 ανθρώπους να δουλεύουν, με το 85% εξ' αυτών να προέρχεται από την περιοχή του Merseysde.

''Ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοί μας θα εξυπηρετηθούν από τις βελτιώσεις που κάναμε και ανυπομονούμε να τους υποδεχτούμε στο Anfield για τον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Crystal Palace, το Σάββατο 19 Αυγούστου.''
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.