Trent Alexander-Arnold: «Είναι ένα όνειρο!»

Το ποδοσφαιρικό...θράσος δεν το έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία, όμως ο Trent Alexander-Arnold έχει πάρα πολύ θράσος και την χθεσινή βραδιά θα την θυμάται για όλη του τη ζωή.

Με ένα φοβερό χτύπημα φάουλ, σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Liverpool, στο ντεμπούτο του στο Champions League, με τον Άγγλο να αγωνιζέται για πρώτη φορά στη ζωή του στην μεγαλύτερη Ευρωπαική διοργάνωση μόλις στα 18 του χρόνια!

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Alexander-Arnold:


«Είναι προφανές ότι είναι ένα όνειρο να κάνεις το ευρωπαϊκό ντεμπούτο σου με την ομάδα που αγωνίζεσαι από παιδί και να σημειώσω ένα γκολ ήταν πολύ ιδιαίτερο για μένα.
Αλλά, το πιο σημαντικό, είναι ότι πήραμε τη νίκη, θα εξακολουθούμε να είμαστε λίγο απογοητευμένοι από το τέλος που δεχτήκαμε γκολ, αλλά είναι πάντα καλό να έχουμε το προβάδισμα γυρνώντας στο Anfield.
Είχα κάποιες προσπάθειες για να το κάνω για να είμαι ειλικρινής, δεν πήρα πρώτος την μπάλα, αλλά είχα την εμπιστοσύνη να το εκτελέσω και τελικά άξιζε!»

Ο Alexander-Arnold είχε δείξει την ικανότητά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Watford το περασμένο Σάββατο για την Premier League και ο Jordan Henderson αποκάλυψε ότι δεν ήταν έκπληξη το να βλέπεις τον 18χρονο να βρίσκει δίχτυα.

«Ήταν εξαιρετικός την περασμένη σεζόν, έχει επανέλθει και ανέβηκε ξανά επιπέδο πριν από την σεζόν, ήταν εξαιρετικός.
Την περασμένη εβδομάδα σκέφτηκα ότι ήταν εξαιρετικός και έδειξε ξανά πόσο λαμπρός είναι, το φάουλ δεν είναι σύμπτωση, το κάνει αυτό καθημερινά στην προπόνηση τις τελευταίες εβδομάδες, το έκανε και σε μεγάλο επίπεδο, ήταν δίκαιο για εκείνον.
Απλά πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να κάνει παρόμοιες εμφανίσεις!»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.