Jurgen Klopp για την ισοπαλία με την Watford,για το ντεμπούτο του Salah και για τις στημένες φάσεις

Ο Jurgen Klopp μίλησε για την απόδοση της Liverpool,το επίσημο ντεμπούτο του Mohamed Salah και την αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις που οδήγησαν στην σημερινή ισοπαλία εναντίον της Watford (3-3).

Τα συναισθήματα του Γερμανού μετά τον αγώνα :

''Στο ποδόσφαιρο, είναι λογικό να κάνεις αυτοκριτική και αυτό άλλωστε καθορίζει το τι είσαι,αλλά στο τέλος αν τα κάνεις όλα από την πρώτη αγωνιστική, δεν μπορείς να προσδοκείς την τελειότητα. Πρέπει να παλεύεις για ένα αποτέλεσμα,πρέπει να χρησιμοποιείς τα πράγματα που δημιουργείς και πρέπει να αποδέχεσαι κάποια πράγματα από την σημερινή μέρα,αλλά να τα χρησιμοποιείς στο επόμενο παιχνίδι και να δουλέψεις πάνω σε αυτά. Όλα είναι διαφορετικά σε έναν αγώνα πρωταθλήματος σε σχέση με έναν αγώνα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.Ήταν όλα θέμα αντοχών και η Watford βγήκε κερδισμένη στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες,αλλά κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές. Το πρώτο τέρμα,για την δική μας πραγματικότητα ήταν καθαρό γιατί ήταν από στημένη φάση,αλλά ήταν μία πολύ καλή σέντρα και μία πολύ καλή κίνηση. Ένας απο τους ποδοσφαιριστές μας δεν έκλεισε τον χώρο,με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι,χωρίς καμία αμφιβολία. Το δεύτερο τέρμα ήταν μία στιγμή ατυχίας (για εμάς) και μία κακή αμυντική τοποθέτηση. Ο Alberto έχασε την διεκδίκηση, πράγμα που μπορεί να συμβεί - ίσως να ήταν φάουλ ή όχι δεν είμαι σίγουρος - δημιουργήθηκε ένα κενό, έκαναν μία πάσα που νόμιζα ήταν offside δεν είμαι σίγουρος αν ήταν. Έκαναν μία πάσα μέσα στην περιοχή μας, βγάλαμε την πρώτη άμυνα αλλά μετά έγινε μία κόντρα που μπέρδεψε τους παίκτες, οπότε αυτό ήταν μία στιγμή ατυχίας.

Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες,ειδικά από στημένες φάσεις, με πολύ καλές μπαλιές, καλές κεφαλιές αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ τυχερή σε αυτές τις περιπτώσεις και εμείς πολύ άτυχοι. Μετά πετύχαμε δύο πολύ όμορφα τέρματα στο δευτερο ημίχρονο, είχαμε και πολλές ευκαιρίες μετά και μετά δεχτήκαμε ένα τέρμα από θέση offside. Αυτό πραγματικά δεν είναι κάτι ευχάριστο, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτείς. Δεν νιώθεις καλά μετά από κάτι τέτοιο αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και θα πάμε καλύτερα - αυτό είπα στα παιδιά μετά την λήξη του αγώνα. "

Για τον Mohamed Salah  :

"Κέρδισε το πέναλντι, πέτυχε ένα τέρμα,ακόμη και αν δεν ήταν το πιο δύσκολο τέρμα που έχει πετύχει στην ζωή του,γιατί ήταν μια πολύ καλή μπαλιά από τον Dejan, ένα φανταστικό κοντρόλ από τον Roberto που στη συνέχεια έκανε ένα πολύ έξυπνο σκάψιμο της μπάλας και μετά ο Mo ήταν εκεί που έπρεπε για να τελειώσει την φάση,πράγμα που είναι πολύ καλό. Στην αρχή του παιχνιδιού, όλοι μπόρεσαν να δουν ότι δυσκολεύτηκε εναντίον του Holebas,έναν πολύ δυνατό ποδοσφαιριστή,παίζοντας πολύ από τα άκρα. Μιλήσαμε γι'αυτό στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού τα πήγε πολύ καλύτερα. Χρειαζόμαστε διείσδυση μαζί με την ταχύτητα για να μπορέσουμε να παίξουμε με περισσότερες επιλογές. Οπότε ναι , είμαι πολύ ικανοποιημένος με την συνεισφορά του."

Στην αμυντική λειτουργία στις στημένες φάσεις :

"Δεν θα παραβλέψω να μίλησω για αυτό το κομμάτι. Πρέπει να μίλησω για αυτό το κομμάτι.Αν θέλεις να καταλήξεις σε αυτό ως αιτία του αποτελέσματος , τότε αυτό είναι το μόνο πράγμα που είδες και αυτό ειναι ΟΚ για μένα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στις περισσότερες στημένες φάσεις και στο τέλος δεν είναι αρκετό να δεχτείς ένα τέρμα; Φυσικά και όχι. Νομίζω ότι και εμείς είχαμε τουλάχιστον δύο ευκαιρίες από στημένα και τις έβγαλαν με τύχη. Αυτό τους κάνει να είναι εντάξει στο κομμάτι αυτό ενώ εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα; Δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά αυτή είναι η ζωή μου , η ζωή μας , στον χώρο του ποδοσφαίρου. Για εμάς, διαφορετικά πράγματα είναι σημαντικά: Φυσική κατάσταση πρώτα απ'όλα, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτά τα πράγματα.

Αυτό μπορεί να συμβεί και στην πρώτη αγωνιστική, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις καταστάσεις. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, τα πήγαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο. Ναι , παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά δεν μας οδήγησε εκεί που θέλαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, τρεις ή τέσσερις, δεν είναι αρκετές για ένα παιχνίδι εκτός έδρας; Θα έλεγα ναι , πρέπει να'μαστε χαρούμενοι με αυτό. Μερικές φορές έχεις λίγα και πρέπει να είσαι χαρούμενος με αυτό. Έχουμε έναν πόντο και θα περιμένω την στιγμή που θα πάνε τα πράγματα καλύτερα. Είδα πολλά καλά στοιχεία σήμερα και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. ''

Επιμέλεια : Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή : liverpoolfc.com

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.