Milner: ''Νιώθω ωραία που επιστρέφω στο κέντρο''

O James Milner μίλησε για την επιστροφή του στο χώρο του κέντρου, καθώς και για το τι θα συμβαίνει με τις εκτελέσεις πέναλτι.


Έχοντας ολοκληρώσει μια πετυχημένη σεζόν αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας, δε φαίνεται να υπάρχει κάποια θέση την οποία ο James Milner να μη μπορεί να παίξει! Ο υπαρχηγός της Liverpool, ωστόσο, επιστρέφει στο κέντρο την φετινή σεζόν και δηλώνει χαρούμενος για αυτό. 

''Δεν είναι τόσο εύκολο που επιστρέφω στο κέντρο. Αλλά προφανώς έχω παίξει εκεί το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας μου.

''Ήταν ωραίο το να επιστρέφω εκεί και για να είμαι ειλικρινής το διασκέδασα πολύ. Αλλά ήταν περισσότερο για να πάρω χρόνο συμμετοχής. Είχα και έναν τραυματισμό, οπότε ήταν ωραίο που αγωνίστηκα και ένιωσα καλά'', είπε ο Milner μετά από τη συμμετοχή του στο φιλικό με τη Bilbao.''

Στο μεταξύ, ο 31χρονος εξήγησε και το τι συνέβη με το πέναλτι που κέρδισαν οι Reds, το οποίο δεν εκτέλεσε αυτός, αλλά ο Roberto Firmino.

''Δεν είχαμε μιλήσει για το ποιος θα πάρει τα πέναλτι. Το κέρδισε και είχε σκοράρει δύο ακόμη αυτή τη βδομάδα. Τον ρώτησα αν αισθανόταν σιγουριά και είπε ναι. 

''Όλοι κάνουμε εξάσκηση στα πέναλτι και είμαι πολύ σίγουρος όποτε τα εκτελεί αυτός. Το πιο σημαντικό είναι να καταλήγει η μπάλα στα δίχτυα.

''Είμαστε όλοι πολύ ανταγωνιστικοί και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Οπότε είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι το κάναμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Athletic Bilbao.''
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.