Αισιόδοξη για πώληση Sakho η Liverpool!

Η Liverpool έχει την πεποίθηση ότι θα έχει £30 εκατομμύρια από την πώληση του Mamadou Sakho πριν από την προθεσμία της Πέμπτης.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...









Η Crystal Palace παραμένει το φαβορί για να υπογράψει τον διεθνή Γάλλο που δεν έχει μέλλον στο Anfield.

Η Leicester City έχει ενταχθεί στον αγώνα για την υπογραφή του κεντρικού αμυντικού με την West Brom, επίσης, πρόθυμη να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο, η προτίμηση του Sakho είναι να επιστρέψει στο Selhurst Park όπου απολάμβανε μια επιτυχημένη περίοδο δανεισμού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις του για τους Eagles τους βοήθησαν να απομακρυνθούν από τη ζώνη υποβιβασμού.

Με τρία club της Premier League στον αγώνα για την υπογραφή του, η Liverpool σκοπεύει να διατηρήσει την τιμή που ζητάει για £30 εκατομμύρια που έθεσε στην αρχή του καλοκαιριού.

Η Crystal Palace ήταν απρόθυμη να προσφέρει τόσο υψηλό ποσό, αλλά αναγκάστηκε να επανεξετάσει την υπόθεση μετά από μια καταστροφική έναρξη στη σεζόν.

Ο Sakho δεν έπαιξε για τους Κόκκινους από τον Απρίλιο του 2016. Η σχέση του με τον Jurgen Klopp χάλασε όταν εκνεύρισε τον Γερμανό με επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις της πειθαρχίας του συλλόγου.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.